Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/481 anonim ***** válasza:
Lyly vagyok: megjött, mivel szülés óta ez az első alkalom,ennek is örülök, ez is valami :) szóval ha most is 28 naposak lesznek a ciklusaim (mert remélem most már lesznek)április 25-re nem fogom várni...na meglátjuk....
2014. márc. 28. 15:02
 42/481 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom ami veled tortent tudom milyen rossz erzes de ne add fel tovabra sem(gyulane)

Sisy voltam.

2014. márc. 28. 15:04
 43/481 anonim ***** válasza:

Április 19. a nemvárt napja! Júniusban megyünk a kaáliba! Addig próbálkozunk még bőszen!:) most beszereztem az inofolic-ot meg egy rakás tesztet!:) jövőhéten hvg-n várható a peteérésem!

Drukk mindenkinek! Ès remélem többen leszünk ebben a hónapban babásak mint márciusban!:))

Syl

2014. márc. 28. 16:04
 44/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ilyen a görbém:

[link]

Szerintetek van esély?

Niki

2014. márc. 28. 20:48
 45/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát ma leesett a hom 36,8-rá és valami piros 2 cseppnyi vér volt.....nem értem 8 dpo-n vagyok.Szerintetek?

Niki

2014. márc. 29. 14:40
 46/481 A kérdező kommentje:
Bízzunk benne hogy beágyazódási vérzés, nagyon drukkolok neked!
2014. márc. 29. 15:52
 47/481 anonim ***** válasza:

Nem akarom elkiabálni,de úgy érzem sikerült ez a hónap.Soha nem volt még ilyen szép a görbém mint ebben a hónapban.Egyre nehezebb a mellem,remélem nem csak bebeszélem Magamnak :).

Szurkolok Mindenkinek nagyon!!!

Niki

2014. márc. 29. 20:37
 48/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi több mint másfél éve várunk a kistesóra, most kezdjük komolyabban a kivizsgálásokat. Április 18ra nem várom.

Megy a drukk mindenkinek!

Lia

2014. márc. 29. 23:44
 49/481 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma reggelre ilyen lett a görbém:

[link]

Majd leszakadnak a melleim :)

Ha megjön a netes teszt és a hőm is fent lesz akkor csütörtökön tesztelek 10-es one-steppel:)

Niki

2014. márc. 31. 05:56
 50/481 anonim ***** válasza:

Nekem így alakult a hőm :-) A siker érdekében mindent megtettünk, már csak várakozunk hátha sikeres lesz ez a hónap. E.

[link]

2014. márc. 31. 07:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!