Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Nagyon sajnalom ami veled tortent tudom milyen rossz erzes de ne add fel tovabra sem(gyulane)
Sisy voltam.
Április 19. a nemvárt napja! Júniusban megyünk a kaáliba! Addig próbálkozunk még bőszen!:) most beszereztem az inofolic-ot meg egy rakás tesztet!:) jövőhéten hvg-n várható a peteérésem!
Drukk mindenkinek! Ès remélem többen leszünk ebben a hónapban babásak mint márciusban!:))
Syl
Sziasztok!
Hát ma leesett a hom 36,8-rá és valami piros 2 cseppnyi vér volt.....nem értem 8 dpo-n vagyok.Szerintetek?
Niki
Nem akarom elkiabálni,de úgy érzem sikerült ez a hónap.Soha nem volt még ilyen szép a görbém mint ebben a hónapban.Egyre nehezebb a mellem,remélem nem csak bebeszélem Magamnak :).
Szurkolok Mindenkinek nagyon!!!
Niki
Sziasztok!
Mi több mint másfél éve várunk a kistesóra, most kezdjük komolyabban a kivizsgálásokat. Április 18ra nem várom.
Megy a drukk mindenkinek!
Lia
Sziasztok!
Ma reggelre ilyen lett a görbém:
Majd leszakadnak a melleim :)
Ha megjön a netes teszt és a hőm is fent lesz akkor csütörtökön tesztelek 10-es one-steppel:)
Niki
Nekem így alakult a hőm :-) A siker érdekében mindent megtettünk, már csak várakozunk hátha sikeres lesz ez a hónap. E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!