Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...

Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)

Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)

De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)

Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.

Én Bedit voltam :)

2014. márc. 24. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/481 anonim ***** válasza:
Sisy voltam.
2014. márc. 26. 18:24
 32/481 anonim ***** válasza:

Szia Sisy!

Hát az inofolicról nem tudok sok mindent,de ha most van péd (a doki szerint) mensi elején akkor az nem túl jó sztem.De viszont ha most van péd akkor hónap közepén megint megfog jönni Neked vagy akkor Neked megint lesz péd félidőben?Hát így nem lesz baba hacsak nem vagytok finnyásak...

Niki

2014. márc. 26. 18:44
 33/481 anonim ***** válasza:

Szia.

Niki.

Mara elmult az a iszonyu emelyges.szerintem tenleg pem volt mert mar nemanyira feszitenek a pfeszkeim.

Hat nemvoltunk finyasak .....a cel erdekeben :-)

Remelem osszejott a pici.ha nem akor probalkozunk tovabb.

De egy biztos 100\ h helyre tette a mensimet az infolic mert mutet ota nem volt csak egy ket maszatolas.

Szoval en csak ajanlani tudom mindenkinek .elotte kiprobaltam ezt azt nemjott be! Kivanom h babasok legyunk tiszta szivembol .mar aki itt szeretne.

Sisy.

2014. márc. 27. 07:46
 34/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok! kedd petekukk, már várom, jövő hét 2. felétől meg akciózunk!! Mindenkinek hajrá! :) Emilia
2014. márc. 27. 11:25
 35/481 A kérdező kommentje:

Tyű de sokan lettünk!

Összefoglaló!

1) Április 1 – Fencike

5 hónapja próbálkoznak, 3. babára várnak.

2) Április 1 – Berni

1 éve próba , sajnos 1 missed ab.

3) Március 31.(ápr 1) – Niki

3 éve próbálkoznak. Missed ab 8 hetesen.

Tesztelés napja: Április 4.

4) Április 3. – Zsuzsi

Februártól próba, korábban sajnos missed ab.

5) Április 6. – Kata

PCOS. Infolic port kezd szedni.

6) Április 7. – Zsófi

2 próbálkozós hónap, 3. babára

7) Április 8. – Debby

8) Április 9. – Kati

3. hónap próba.

2,5 éve próbálkoznak, sajnos két baba elment.

9) Április 9. – Mes

2. próbálkozós hónap

10) Április 12. – Gyuláné

pcos, ir, magas prolaktin és pm alulműködés, 8 éve próbálkoznak. Most closyt utrogesten, esélyes peték 

11) Április 13 ? – Mariann

Petekukucs, Closty

12) Április 13. – Erika

4. próbálkozós hónap

13) Április 13. ? - E

1 éve próbálkoznak, gyenge immunrendszer

14) Április 16. – Anna

Szeptember óta próbálkoznak.

15) Április 17 – Bedit

3 év, szünet, új kapcsolat 3. hónap próba

16) Április 18. – Emília

Július óta próba. 1 petevezeték járható

17) Április 18 ? – Syl

5 éve próbálkoznak, sajnos 2 missed ab.

Inszem előtt áll.

18) Április – Sissy

2 éve próba, endo műtét. Infolic port szed.Most rendeződik a ciklusa, nem tudja mikor van a nemvárt.

19) Április 24. – HorváthNikoletta

20) Április – Lilly

Nem tudja mikor van a nemvárt , 4 hónapja próbálkozik hogy legyen kistesó.

2014. márc. 27. 14:44
 36/481 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki hogy most lesz ovum, a mai ovu tesztemen már szépen látszik a második csík, de szerintem igazán csak holnap lesz pozitív, azért majd apával ma is összebújunk :-) Szorítok mindenkinek! :-)

E.

2014. márc. 27. 16:21
 37/481 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá E !! :) :)
2014. márc. 27. 17:12
 38/481 HorváthNikoletta ***** válasza:
elfelejtettem írni hogy ez lesz az 5probálkozos hónapunk volt egy missed ab-om 7 hetesen.
2014. márc. 27. 17:40
 39/481 anonim ***** válasza:
Sziasztok! ma voltam megint uh-n. Egyik tüszőm sem repedt meg, átalakultak cisztává. Jelenleg van 1 db 30mm-es és 3db 24mm-es cisztám. Majd megpusztulok úgy fáj a petefészkem. A doki próbált nyugtatni, hogy lehetett ott másik tüsző ami megrepedt és van esélyünk, de én már nem hiszek benne. Nekem megint nagy pofáraesés lett a reménykedés vége, de legalább nem kellett még 2 hétig izgulnom! Nektek nagyon drukkolok továbbra is! Gyuláné
2014. márc. 28. 13:12
 40/481 anonim ***** válasza:

Én inkább 19-re ne várom most, múlt hónapban késett 4 napot, így most 19 lesz belőle.

MaryAnn

2014. márc. 28. 13:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!