Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Szia Sisy!
Hát az inofolicról nem tudok sok mindent,de ha most van péd (a doki szerint) mensi elején akkor az nem túl jó sztem.De viszont ha most van péd akkor hónap közepén megint megfog jönni Neked vagy akkor Neked megint lesz péd félidőben?Hát így nem lesz baba hacsak nem vagytok finnyásak...
Niki
Szia.
Niki.
Mara elmult az a iszonyu emelyges.szerintem tenleg pem volt mert mar nemanyira feszitenek a pfeszkeim.
Hat nemvoltunk finyasak .....a cel erdekeben :-)
Remelem osszejott a pici.ha nem akor probalkozunk tovabb.
De egy biztos 100\ h helyre tette a mensimet az infolic mert mutet ota nem volt csak egy ket maszatolas.
Szoval en csak ajanlani tudom mindenkinek .elotte kiprobaltam ezt azt nemjott be! Kivanom h babasok legyunk tiszta szivembol .mar aki itt szeretne.
Sisy.
Tyű de sokan lettünk!
Összefoglaló!
1) Április 1 – Fencike
5 hónapja próbálkoznak, 3. babára várnak.
2) Április 1 – Berni
1 éve próba , sajnos 1 missed ab.
3) Március 31.(ápr 1) – Niki
3 éve próbálkoznak. Missed ab 8 hetesen.
Tesztelés napja: Április 4.
4) Április 3. – Zsuzsi
Februártól próba, korábban sajnos missed ab.
5) Április 6. – Kata
PCOS. Infolic port kezd szedni.
6) Április 7. – Zsófi
2 próbálkozós hónap, 3. babára
7) Április 8. – Debby
8) Április 9. – Kati
3. hónap próba.
2,5 éve próbálkoznak, sajnos két baba elment.
9) Április 9. – Mes
2. próbálkozós hónap
10) Április 12. – Gyuláné
pcos, ir, magas prolaktin és pm alulműködés, 8 éve próbálkoznak. Most closyt utrogesten, esélyes peték
11) Április 13 ? – Mariann
Petekukucs, Closty
12) Április 13. – Erika
4. próbálkozós hónap
13) Április 13. ? - E
1 éve próbálkoznak, gyenge immunrendszer
14) Április 16. – Anna
Szeptember óta próbálkoznak.
15) Április 17 – Bedit
3 év, szünet, új kapcsolat 3. hónap próba
16) Április 18. – Emília
Július óta próba. 1 petevezeték járható
17) Április 18 ? – Syl
5 éve próbálkoznak, sajnos 2 missed ab.
Inszem előtt áll.
18) Április – Sissy
2 éve próba, endo műtét. Infolic port szed.Most rendeződik a ciklusa, nem tudja mikor van a nemvárt.
19) Április 24. – HorváthNikoletta
20) Április – Lilly
Nem tudja mikor van a nemvárt , 4 hónapja próbálkozik hogy legyen kistesó.
Úgy néz ki hogy most lesz ovum, a mai ovu tesztemen már szépen látszik a második csík, de szerintem igazán csak holnap lesz pozitív, azért majd apával ma is összebújunk :-) Szorítok mindenkinek! :-)
E.
Én inkább 19-re ne várom most, múlt hónapban késett 4 napot, így most 19 lesz belőle.
MaryAnn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!