Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
Sziasztok! Átjönnék én is.
Vasárnap óta újra szedem a clostyt, szerdán kell felhívnom a dokit, hogy mikor lessük meg a petéket.
MaryAnn
Jövök én is! :) ha tudok bővebbet írok! Holnap doki! inszem előtti kivizsgálások kezdődnek, de attól próbàlkozni fogunk! Most is drukk mindenkinek!:)
Syl
Sziasztok! Csatlakozom.
Aprilis 9. Masodik probalkozos honap. 34 ev. Gyerek nincs meg.
Mes
Sziasztok lanyok.mondtam en h segit az infolic! Ma vegre megjott a bajom rendesen.ami nemvolt mutet ota.ez is nagyon jo jel szamomra.megvastagitotta a mnyh-at.es ma van a 13 napja h iszom meg csak.
Szeretnek egy kis segitseget akor most mikor lesz ovulaciom kb?
Sisy.
Sziasztok!
Újra itt, E. vagyok márciusiban is voltam :) Talán sikeres lesz ez a hónap! Nagyon szorítok Nektek is illetve magamnak is :-)
Most itt tartok, bár nem tudom hogy a hőm az miért ilyen magas, pé után szokott ennyi lenni...
Sziasztok!
E. ha még mindig magas a hőd szerintem csinálj egy tesztet és ha nega akkor irány a doki mert lehet ciszta.Tudom majd mondani fogják,hogy ciklus elején ez még megengedett,de pl Nekem is volt egy ilyen görbém tavaly és akkor volt egy cisztám is.
Egyébként Magamról is írok egy kicsit.Ma reggelre feljebb ment a hőm 36,9-re.Kb DPO 4-5-nél tartok :)
Niki
Sziasztok! Nekem ma reggel volt kb ovum és voltunk is együtt (6 éve nem voltunk reggel együtt). Ilyen a görbém: [link]
Nagyon reménykedem, hogy a 4 tüszőből legalább egy petét el sikerül csípni! Gyuláné
Sziasztok
Nekem tegnap jott me.de olyan hanyingerem van emelygeaem hogy csak na mint mikor anno terhes voltam.a dokimtol kerdeztem h miert szurkalnak a petefeszkeim azt mondta h peteeresem lehet az infolic hatasara.de ez a hanyinger.????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!