Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 A kérdező kommentje:

Lányok, itt az idő ÚJRA PRÓBÁLKOZNI!!! :)

Mi holnapra tervezzük a nagy estét... Ti hogy vagytok?

2014. márc. 24. 20:37
 62/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Szia kedves Kérdező!

Képzeld, ma voltunk UH-n (6 hét 3 nap) és 5,3 mm-es élő embriócsomót láttak, és én is láthattam a szívverését! Szóval most teljes a boldogság.

Nektek pedig hajrá, hajrá, megy a drukk erre a hónapra!

Majd írj, hogy mi a helyzet :)

2014. márc. 26. 13:49
 63/124 anonim ***** válasza:

Zs. voltam.

:))))

2014. márc. 26. 13:49
 64/124 A kérdező kommentje:

Kedves Zs!

Nagyon-nagyon örülök!!! :) Fél centis kis babi, és már ver a pici szíve is! Őrület! Szuper!

Többiek? Mizu? Most akkor mikorra is nem várjuk? Kb. április 8. keddre.

Nagyon várom a híreiteket!

2014. márc. 27. 13:32
 65/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Örülök Zs., hogy jól vagytok! :)

Lányok, sok sikert erre a hónapra is, én 13.-ra nem várom, mert hosszabbak a ciklusaim. Szorítok ismét mindenkinek, majd írjatok! :)

Vera

2014. márc. 29. 20:23
 66/124 A kérdező kommentje:
Köszi, Vera, drukkolunk egymásnak! :)
2014. márc. 31. 00:04
 67/124 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok, lányok?

Nálam semmi történés, várom a jövő hetet... És elképzelem, hogy ha már van valami, akkor az most igyekszik beágyazódni... :)

Ja, és szedem a terhesvitamint.

Amúgy megfáztam, Zs-nél is ez volt, ha jól emlékszem - lehet, hogy jó jel? :)

2014. ápr. 3. 12:08
 68/124 anonim ***** válasza:

Nálam sincs semmi tünet, még korai is volna. Jobbulást kívánok, hátha ez a titkos "jel" :)) Legyen szép napotok!

Vera

2014. ápr. 4. 10:07
 69/124 A kérdező kommentje:

Sajnos nemvárt megjött.... :(((

Nagyon szomorú vagyok... Ez volt a második próbálkozás.

Hogy kezeli az ember lelkileg ezt a hullámvasutat a rákészülés, reménykedés, csalódás, újra rákészülés stb között...? Olyan tanácstalannak érzem magam. Tudom, hogy sokan nagyon sok hónapig próbálkoznak, de nem tudom, ezt lelkileg hogyan kell vagy lehet hordozni...

2014. ápr. 9. 21:39
 70/124 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem sikerült... Nekem elvileg 12.-én (nem) kellett volna megjöjjön, viszonylag pontos ciklus mellett, ehelyett 8.-án elkezdtem vérezni erősen. Ez tartott 2 napig, ma pedig mintha elmúlt volna. Voltam háziorvosnál, nemsokára megyek nőgyógyászhoz is. Benne van a pakliban, hogy korai vetélés volt, mert nekem soha nem jön meg hamarabb...:( Én is szomorú vagyok, jobban mintha "csak" megjött volna, mert így mindig arra gondolok, hogy volt ott valaki.
2014. ápr. 10. 14:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!