Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
Lányok, itt az idő ÚJRA PRÓBÁLKOZNI!!! :)
Mi holnapra tervezzük a nagy estét... Ti hogy vagytok?
Sziasztok! Szia kedves Kérdező!
Képzeld, ma voltunk UH-n (6 hét 3 nap) és 5,3 mm-es élő embriócsomót láttak, és én is láthattam a szívverését! Szóval most teljes a boldogság.
Nektek pedig hajrá, hajrá, megy a drukk erre a hónapra!
Majd írj, hogy mi a helyzet :)
Kedves Zs!
Nagyon-nagyon örülök!!! :) Fél centis kis babi, és már ver a pici szíve is! Őrület! Szuper!
Többiek? Mizu? Most akkor mikorra is nem várjuk? Kb. április 8. keddre.
Nagyon várom a híreiteket!
Sziasztok!
Örülök Zs., hogy jól vagytok! :)
Lányok, sok sikert erre a hónapra is, én 13.-ra nem várom, mert hosszabbak a ciklusaim. Szorítok ismét mindenkinek, majd írjatok! :)
Vera
Hogy vagytok, lányok?
Nálam semmi történés, várom a jövő hetet... És elképzelem, hogy ha már van valami, akkor az most igyekszik beágyazódni... :)
Ja, és szedem a terhesvitamint.
Amúgy megfáztam, Zs-nél is ez volt, ha jól emlékszem - lehet, hogy jó jel? :)
Nálam sincs semmi tünet, még korai is volna. Jobbulást kívánok, hátha ez a titkos "jel" :)) Legyen szép napotok!
Vera
Sajnos nemvárt megjött.... :(((
Nagyon szomorú vagyok... Ez volt a második próbálkozás.
Hogy kezeli az ember lelkileg ezt a hullámvasutat a rákészülés, reménykedés, csalódás, újra rákészülés stb között...? Olyan tanácstalannak érzem magam. Tudom, hogy sokan nagyon sok hónapig próbálkoznak, de nem tudom, ezt lelkileg hogyan kell vagy lehet hordozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!