Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
 71/124 anonim ***** válasza:
Vera voltam.
2014. ápr. 10. 14:59
 72/124 A kérdező kommentje:

Sajnálom, Vera... :(((

Tudod, arra gondolok, hogy ha ennyit küzdünk a babáért, megérünk közben az anyaságra, és remélhetőleg jó anyukák leszünk...

2014. ápr. 10. 15:02
 73/124 A kérdező kommentje:

Zs, hogy vagytok?

Vera, mi meg újra próbálkozunk a Húsvét körüli időben, igaz? :) Drukkolok Nektek is, magunknak is!

2014. ápr. 15. 11:52
 74/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok, fel a fejjel! Mindig írom, hogy gondoljatok rám, hogy 6 hónapig nem történt semmi, aztán egyszer csak BUMMM! Nincs rá magyarázat. A babák okosak, tudják mikor kell megszületniük/megfoganniuk. Szorítok mindkettőtöknek!

Mi most 9+3 naposak vagyunk, jövő héten UH, mindegyik előtt halálra idegeskedem magam...

Zs.

2014. ápr. 15. 17:11
 75/124 A kérdező kommentje:

Szia Zs, köszi, hogy írsz!

Ne idegeskedd magad halálra, az nem jó ám! :)

Köszi a szorítást, igen, biztató, hogy egyszercsak BUMM...

:)

Reméljük, minket is megtisztel egyszer egy baba azzal, hogy hozzánk szegődik gyereknek...

2014. ápr. 15. 20:11
 76/124 A kérdező kommentje:

Vera, mi ezekben a napokban próbálkozunk, Ti?

Boldogságos Húsvéti, új életet hozó ünnepet Mindenkinek!

:)

2014. ápr. 20. 14:09
 77/124 A kérdező kommentje:

Eltűntetek!

Zs, hogy fejlődik a babi? Hogy vagy?

Vera, én mára nem várom, Te kicsit későbbre, azt hiszem! Hogy vagy?

2014. máj. 6. 10:30
 78/124 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, eltűntem egy időre, szerencsére sok dologgal foglalkoztam és az lekötött kicsit. Valóban később (nem)kellene megjöjjön, de nem bírtam magammal és alig 15 perce teszteltem. Pozitív lett! :D Jaj, nagyon örülök, de félek is rendesen... mi van, ha rossz volt a teszt...ha csak kémiai terhesség, ha nem marad meg... Azt sem tudom, mit gondoljak, de olyan jó látni a két kis csíkocskát! :D Szorítsatok, hogy minden rendben legyen! Te hogy vagy? Valami tünet? Remélem Neked is teljesül az álmod! :)

Vera

2014. máj. 6. 15:51
 79/124 anonim ***** válasza:

Ilyenek lettek a tesztjeim :D Remélem erősödni fog. Addig reménykedek. A férjem először nem is látta (mert szerinte a két csíknak egyformának kellene lenniük :p) Engem azért meggyőzött ez a halványka is, főleg, hogy elvileg még 4 napom lenne a nemvártig.

Vera

[link]

2014. máj. 6. 19:40
 80/124 anonim ***** válasza:

Vera, gratulálok, ez egyértelmű pozitív, innentől csak erősödni fog! Én úgy odavolt a tesztektől, hogy 2-3 hétig heti átlag kettőt csináltam és sorba raktam. teljesen meg volt őrülve :)))) Ne aggódj, bízd magad a testedre, meg a babára, ők tudják a dolgukat!

Kedves Kérdező várom a híreket rólad is, és ne aggódj én sem tűntem el, mindig ránézek erre a kérdésre.

Mi jól vagyunk, ma volt 12 hetes vizsgálat, és szépen fejlődik, egy héttel nagyobb is mint a kora (67 mm), genetikai UH is rendben volt, és kombinált tesztet is csináltattam (Down szindrómát szűri).

Mindkettőtökre gondolok, sziasztok.

Zs.

2014. máj. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!