Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
Sajnálom, Vera... :(((
Tudod, arra gondolok, hogy ha ennyit küzdünk a babáért, megérünk közben az anyaságra, és remélhetőleg jó anyukák leszünk...
Zs, hogy vagytok?
Vera, mi meg újra próbálkozunk a Húsvét körüli időben, igaz? :) Drukkolok Nektek is, magunknak is!
Sziasztok lányok, fel a fejjel! Mindig írom, hogy gondoljatok rám, hogy 6 hónapig nem történt semmi, aztán egyszer csak BUMMM! Nincs rá magyarázat. A babák okosak, tudják mikor kell megszületniük/megfoganniuk. Szorítok mindkettőtöknek!
Mi most 9+3 naposak vagyunk, jövő héten UH, mindegyik előtt halálra idegeskedem magam...
Zs.
Szia Zs, köszi, hogy írsz!
Ne idegeskedd magad halálra, az nem jó ám! :)
Köszi a szorítást, igen, biztató, hogy egyszercsak BUMM...
:)
Reméljük, minket is megtisztel egyszer egy baba azzal, hogy hozzánk szegődik gyereknek...
Vera, mi ezekben a napokban próbálkozunk, Ti?
Boldogságos Húsvéti, új életet hozó ünnepet Mindenkinek!
:)
Eltűntetek!
Zs, hogy fejlődik a babi? Hogy vagy?
Vera, én mára nem várom, Te kicsit későbbre, azt hiszem! Hogy vagy?
Szia! Igen, eltűntem egy időre, szerencsére sok dologgal foglalkoztam és az lekötött kicsit. Valóban később (nem)kellene megjöjjön, de nem bírtam magammal és alig 15 perce teszteltem. Pozitív lett! :D Jaj, nagyon örülök, de félek is rendesen... mi van, ha rossz volt a teszt...ha csak kémiai terhesség, ha nem marad meg... Azt sem tudom, mit gondoljak, de olyan jó látni a két kis csíkocskát! :D Szorítsatok, hogy minden rendben legyen! Te hogy vagy? Valami tünet? Remélem Neked is teljesül az álmod! :)
Vera
Ilyenek lettek a tesztjeim :D Remélem erősödni fog. Addig reménykedek. A férjem először nem is látta (mert szerinte a két csíknak egyformának kellene lenniük :p) Engem azért meggyőzött ez a halványka is, főleg, hogy elvileg még 4 napom lenne a nemvártig.
Vera
Vera, gratulálok, ez egyértelmű pozitív, innentől csak erősödni fog! Én úgy odavolt a tesztektől, hogy 2-3 hétig heti átlag kettőt csináltam és sorba raktam. teljesen meg volt őrülve :)))) Ne aggódj, bízd magad a testedre, meg a babára, ők tudják a dolgukat!
Kedves Kérdező várom a híreket rólad is, és ne aggódj én sem tűntem el, mindig ránézek erre a kérdésre.
Mi jól vagyunk, ma volt 12 hetes vizsgálat, és szépen fejlődik, egy héttel nagyobb is mint a kora (67 mm), genetikai UH is rendben volt, és kombinált tesztet is csináltattam (Down szindrómát szűri).
Mindkettőtökre gondolok, sziasztok.
Zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!