Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 A kérdező kommentje:

Nekem is mindjárt-megjön-érzésem van, feszül a mellem, és sík ideg vagyok (ez a mai tomboló széltől is lehet mondjuk, attól mindig kiborulok...).

Orvoshoz? Egyelőre teljesen dezorientált vagyok, nincs még orvosom meg helyem, nagyon gondolkodom, hogy hová nyúljak. Barátnőket/ismerősöket kérdezni pedig azt is jelenti, hogy meg kell osztani a nagy hírt, de még nem tartok ott... Magamban örülgetek. Ja, apuka pont elutazott, úgyhogy külön izguljuk végig ezeket a napokat, megjön-nem jön, mennyire csík az a csík...

Vera, akkor mi az 5. hétben vagyunk, igaz? (Babik majdnem 3 hetesek...)

2014. máj. 11. 21:54
 92/124 anonim ***** válasza:

Igen, az 5.hétben vagyunk. Könnyű mondani, tudom, de próbálj ellazulni, ne idegeskedj. (én is ezen ügyködöm :)) ) Orvoshoz elmenni elég 6-7. héten is, ha minden jól megy addig, mert akkor már hall szívhangot stb. Szóval még van időd megérdeklődni, hogy hogyan is indulj el. Teszteltél azóta? Erősödött?

Vera

2014. máj. 12. 09:32
 93/124 A kérdező kommentje:

Ma nem teszteltem, nem érdemes minden nap, annyit nem erősödik, úgy vettem észre.

Na jó, akkor nyertem egy kis időt. Jövő hét a 6., addigra apuka is hazajön, talán akkor megyek.

Annyira figyelem magam, a mellfeszülés, ma görcsölget a hasam, azt hiszem, a beleim, de ugye gyanakvó vagyok... (és szorongós fajta sajnos)...

Na, ha valamit nem érdemes továbbadni a gyermeknek, akkor a szorongósságot...

2014. máj. 12. 13:28
 94/124 A kérdező kommentje:

Lányok,én ma elkezdtem vérezni.... :(((

Úgy látszik, a "mindjárt megjön"-érzés nem fantomérzés volt.

Nem tudom, hogy van ez. 35 napra jött meg, most akkor simán ez egy hosszabb ciklus volt és a teszt nem pontos, vagy elkezdődött valami de pár nappal vagy egy héttel a beágyazódás után elment...?

Kell ilyenkor orvoshoz menni, vagy nincs teendő?

Olyan szomorú vagyok. Ráadásul egyedül, még egy hétig...

2014. máj. 13. 19:02
 95/124 A kérdező kommentje:

ja, annyira kevés, azt sem tudom, hogy rendes menzesz-e...

A.

2014. máj. 13. 19:47
 96/124 anonim ***** válasza:

Létezik olyan, hogy kémiai terhesség, vagy valami ilyesminek hívják, mikor megtermékenyül a petesejt, mutat is valamit a teszt, aztán nem sikerül beágyazódnia, és megjön. Állítólag viszonylag gyakori, sok nő észre sem veszi. Az is lehet, hogy még ott van az embrió, de a hormon-kavarodás miatt mégis vérzel egy kicsit, ilyet is hallottam: a vér kevesebb, és rövid ideig tart csak.

Én annó szombaton teszteltem pozitívat és vasárnap elkezdtem barnázni, csütörtökig barnáztam, aztán pénteken elkezdtem vérezni, na akkor felmentem az ügyeletre! Mondtam, hogy még csak pozitív tesztem van, de azért megnéztek, és látták a petezsákocskát a méhben. Szerintem azzal nem vesztesz semmit, ha megnézeted magad az ügyeleten, kötelesek megvizsgálni.

(mindjárt folytatom majd)

zs.

2014. máj. 13. 20:02
 97/124 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az ügyeleten is már csak a vetélést tudják megerősíteni, de az is lehet, hogy csak a hormonok szórakoznak! Szerintem legalább a nődokidat hívd fel, hogy mi a teendő!

Egyébként ha a teszt mutatta, biztos, hogy van/volt ott valami. Azt olvastam, hogy az ilyen spontán vetélések erősítik a méhet a terhességre :) Fel a fejjel, írj, hogy mi van!

Zs.

2014. máj. 13. 20:28
 98/124 A kérdező kommentje:
Olyan furi, csak egy pici rózsaszín van... Lehet, hogy nem is jött meg???
2014. máj. 13. 21:59
 99/124 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak kémiai terhesség volt sajnos, de sok olyanról is olvastam, hogy terhesség elején van kevés vérzés/barnázás. Ha nem erősödik, akkor talán nincs minden veszve. Bár biztosat csak egy doki tudna mondani, érdemes lenne megnézni, hogy mi van. Már csak azért is, mert ha baba van, akkor lehet felír gyógyszert a vérzésekre, ha pedig nem, akkor megvizsgál, hogy veled "minden rendben". Zs., neked mit mondott az orvos, amikor bementél az ügyeletre?

Kitartást!

Vera

2014. máj. 14. 09:03
 100/124 anonim ***** válasza:
Hát alaposan megvizsgált, jófej volt. Akkor voltam 5hét 0 napos, márc 15. volt!!! Az Uh-n megmutatta, hogy méhen belül van a petezsák (féltem a méhen kívüli terhességtől), meg hogy nem lát elindult vetélési folyamatot, és nincs hematóma sem. de azt is elmondta, hogy a korai terhességek 30%-a nem marad meg, ne éljem bele magam (legalább őszinte volt). feküdni, táppénzre menni nem kellett (hematómábnál szokták javasolni), csak kímélő életmód és Utrogestan. és látjátok, 14 hetes vagyok, pedig kb. 6 hétig barnázás/vérzés volt felváltva. Két héttel később megint mentem az ügyeletre, mikor újra barnázás helyett vérzés jelentkezett, akkor már nem voltak olyan kedvesek. Az akkori doki, szinte azt mondta, hogy minek jöttem, szedjem a hormont, többet ők sem tudnak tenni. Aztán a 9. héten megint kifogtam egy jófejet, aki megnyugtatott, hogy könnyen lehet, hogy mindne rendben lesz a terhességgel. Hát így volt :)
2014. máj. 14. 09:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!