Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
Vera, nagyon gratulálok!!!
Nekem késik (30 napnál tartok), de a mai teszt 3 percnél negatív volt, azonban 7 perc körül nagyon halvány második csík sejlett fel... Most ez ér vagy nem? (Azt írja a csomag, hogy 3 percnél ellenőrizzük, de 10 perc után nem olvasható le). X_Epil volt... Nem tudom, mi van...
Hogy vagytok, lányok??
Nekem azóta sem jött meg, tegnap és tegnapelőtt teszteltem, nagyon halvány csík lett....
Olyan érzés belül a hasam, mintha ki lenne párnázva, nektek is ilyen?
:)
Szia Kérdező!
Nagyon halvány csík? Időn belül? És milyen teszttel? Nem tudnál feltenni róla képet? Mert a nagyon halvány is pozitívnak számít, és ha középidő után volt peteérésed, akkor lehet hogy tényleg még csak halványka... Izgulok, hogy mi van :)Hány napja késik eddig?
Zs.
Szia Zs, 5 napja késik, a csík halvány X-Epilen (az, amiben 2 db van kb 500 Ft-ért a DM-ben).
Még sosem raktam fel képet, mindjárt megnézem, hogy tudok-e...
Ti hogy vagytok?
Nem akarom elkiabálni, de ez bizony pozitívnak tűnik :)))))
Az X-epil elég megbízható, én is azt használtam. És időn belül lett a csíkocska? Számításaid szerint lehetett a 14. ciklusnap után is a fogamzás? Bár azt is hallottam, hogy a HCG sem egyforma mennyiség termelődik a nőknél, van akinek lassabban emelkedik a szervezetében.
Még ne éld bele magad, de én nagyon bizakodok! Mindenképp írj, hogy mi van.
Mi jól vagyunk, már van egy kis pocakom, 14. hetet kezdtük el ma.
Verával mi lehet?
zs.
MA 3 percen belül lett csíkocska. Előtte 6-7 perc után csak.
Menzinek semmi híre, puha párnának érzem a hasam... olyan jó :))
És milyen a közérzeted, Zs? Hányinger, egyebek?
Sziasztok! Én el voltam utazva, most olvastam, hogy mi történt azóta. Halkan gratulálok, nekem is pozitívnak tűnik a teszted!!! :D Nekem tipikus terhes-tüneteim nincsenek. A mindjárt megjön érzés kissé zavaró, de azon kívül semmi extra. Holnap hívom fel a dokit és kérek időpontot a vizsgálatra. Te mikor tervezel menni? :)
A családnak mikor mondanátok/mondtátok meg a nagy hírt? Én hétvégén utazom haza, de akkor még épp a 6. hét előtt leszek, így szívhang még nem biztos, hogy lesz, de már annyira elmondanám :D
Szép estét és vigyázzatok magatokra, örülök Nektek! :)
Jah, és én is X-epilt használtam mindig, szerintem megbízható a teszt!
Vera (az előbbi is :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!