Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
Sziasztok! Bocsánat, hogy megint csak napok múltán írok, de megint el voltam utazva.
Sajnálom, hogy így alakult. Most teljesen érthető, ha lehangolt vagy, ki kell jöjjön a feszültség valahogy. Én alapból szorongó fajta vagyok és nekem olykor az segít, ha ki tudom sírni magam rendesen, de párnák is repültek már a falhoz (utána nem kell takarítani, mint az üveg esetében :) ). A lényeg, hogy találd meg azt a "valamit", ami segít. Pihenj, tedd, ami jól esik neked. És ne add fel!
Én is gondolok rátok, vigyázzatok magatokra!
Vera
Köszi, Vera!
Igen, nagy a feszültség bennem, érzem...
Sziasztok! Hogy vagytok? Rég írt ide valaki. Remélem minden rendben veletek. Vigyázzatok magatokra továbbra is!
Vera
Szia Vera! Velem minden oké. 19+4 naposak vagyunk, és a kisfiam nagyon mozgékony típus :) Veled mi újság?
És a többiekkel?
zs.
Sziasztok! 18-as vàlaszolò TM vagyok, 7+2 naposak vagyunk úton a kistesó:-)
Szívbôl gratulàlok akik közben àllapotosak lettek és rengeteg pozitív energiàt küldök annak és szurkolok aki még vàr a babàra!!:-)
Nagy-nagy gratuláció mindkettőtöknek! Vigyázzatok magatokra :) és boldog babavárást kívánok nektek!!!!
Zs.
Hogy vagytok, lányok?
Mi ma 11 hetesek vagyunk, minden OK. Kis hüvelygomba van, kaptam rá gyógyszert, a hányingerrel meg együtt lehet élni. Meg a fáradtsággal is (gyakorlatilag csak pihenek, de most megtehetem).
Nálatok mizu, hogy telnek a hetek, a vizsgálatok, a testi és lelki állapot?
Szia kedves Kérdező, örülök, hogy minden rendben veletek :)
Mi a 25. hetet töltjük holnapután, és sajnos kórházban vagyunk mert kinyílt a méhszájam, szóval nem olyan rózsás a helyzet. De bizakodok, hogy minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!