Március 27-én kellett volna megjönnie és azóta sincs semmi. Se barna se egy kis vérzés! A párommal március 30-án, április 1-,2-,3-,8-,9-én voltunk együtt! Lehet, hogy terhes vagyok?
Márc. 18 vagy 19-én voltunk szerintem, de már az nem biztos...!
De a múlt héten kicsit görcsöltem, ami nem olyan volt mint a menzesznél (én nagyon görcsölős vagyok) hanem sokkal-sokkal kibírhatóbb, olyan kis enyhe volt!
Az orvosomhoz mindenképp elmegyek a jövőhéten!
Köszönöm a válaszod :)
A fogamzásgátló szedése előtt nem, volt rendszeres a szedésével pontos volt mindig de most januárba hagytam abba a szedését akkor elmentem az orvoshoz adott egy hormonos gyógyszert (egyszeri szedésre) akkor jó volt és most van az hogy nem jött meg.
Milyen tesztet javasoltuk? Vettem x-epilt meg lillyt melyik a biztosabb?
Köszi előre is :)
A fogamzásgátló szedése előtt nem volt rendszeres a szedesekor pontos volt. Januárba hagytam abba a szedését akkor elmentem az orvoshoz ő adott egy egyszeri hormonos gyógyszert akkor jó volt és most ott vagyok, hogy nem jött meg.
Vettem lilly és x-epil tesztet. Melyik a megbízhatóbb? Köszi
6-os vagyok.
En most itt tartok. Az ovut pont kihagytuk. Nem volt itthon a ferjem, de hatha sikerult attol. Ha igy fent maradna a hom akkor csut,penteken vmelyik nap tesztelnek. Hatha. Bizom benne nagyon.
Ne keseredjen el senki aki meg nem jon a menzesz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!