Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 26án volt meg utoljára...

Március 26án volt meg utoljára a menstruáciom, április 13án volt egy vér pötty, és azota semmi. Holnap megyek dokihoz, de már nem tudom hogy mi a bajom lehet! Lehet megint a ciszta szorakozik velem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 19:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Lehet ciszta is, de terhes is lehetsz. Tesztet csináltál?
2012. máj. 14. 19:26
 2/23 anonim ***** válasza:
Teszt eredménye? Pl nekem nincs cisztám,terhes se vagyok, de kimaradt egy vérzésem valami miatt, ami idáig még sosem fordult elő.
2012. máj. 14. 19:31
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem csináltam!ebben az évben már volt cisztám (vér ciszta),és gyogyszert kaptam rá,de utána meg sem vizsgált a doki,azt mondta hogy minden rendben van!az ilyen sürün kialakulhat?
2012. máj. 14. 19:33
 4/23 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen csinálj tesztet.Hisz ha nem csinálsz akkor nem tudhatod hogy mitől késik,nem biztos hogy ciszta.
2012. máj. 14. 20:41
 5/23 anonim ***** válasza:
De nem értem miért nem teszteltél még orvos előtt? Így mi most nem tudunk segíteni neked, hogy még azt sem tudjuk mit mutatna a teszt.
2012. máj. 14. 20:56
 6/23 A kérdező kommentje:
Most már majd holnap kiderül,majd a doki meg mondja hogy mi van!csak aggaszt hogy mitöl volt félidöben a vér pötty :(
2012. máj. 14. 20:57
 7/23 A kérdező kommentje:
Azért nem teszteltem,mert eddig mikor ilyen bajom volt,akkor ciszta volt,meg egyszer a cisztátol is volt egy halvány pozitiv tesztem,és igy akkor az sem mutat biztosat!
2012. máj. 14. 20:59
 8/23 anonim ***** válasza:

mi volt a dokinál?

nekem is 13án kellett volna megjönnie,és tegnap volt egy picike pötty,azóta semmi.

2012. máj. 15. 13:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Hello!nem voltam,majd holnap reggel megyek másikhoz,mert a régi nem valami megbizhato :( majd megirom hogy mi a helyzet! Tesztett nem csinálsz?
2012. máj. 16. 19:32
 10/23 anonim ***** válasza:
Csinaltam ma delutan,egy csikos lett,de meg mindig nem jott meg.Most meg varok egy par napot es ujra tesztelek.En nodokihoz csak junisra kaptam idot :/
2012. máj. 16. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!