Ha 2012. április 21. -én volt a legutóbbi menstruációm első napja és tartott kb.26. -áig akkor mikor van/volt a legnagyobb esély arra hogy teherbe essek?
Szia!
Nekem is április 21-én jött meg és a peteérésem május 5-én volt.Nekem 28 napos a ciklusom.
A ciklust úgy számoljuk hogy a havi vérzés első napjától a következő vérzés napjáig.De az az első nap mikor rendesen piros vér van(már bocs h kiírom)de a barnázást nem kell beleszámolni.Nem éreztél középidőben has szúrkát?Nekem majd ki szakadt a petefészkem!Drukkolok h sikerüljön:-)
Nekem is 21-én jött meg, és kb. 4-én vagy 5-én volt ovum. A hőmérséklet, a nyák és a fájdalom is jelezte.
Drukkolok mindenkinek, hogy összejöjjön!
34 napos ciklusodból kiindulva a következő mensidnek május 25-én kell megjönnie, és ebből levonva 14 napot május 11-én lesz peteérésed.
(Mert általában a mensi előtt 2 héttel szokott lenni peteérés. De tudod ez csak egy átlag, mások vagyunk, másképp működünk, tehát 100%-ig semmi sem biztos, de szerintem 11-e körül két naponta legyetek együtt a siker érdekében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!