Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
De jó, Zs!!! Nagyon jó ezt látni, nagyon örülök! Sok boldogságot, egészséges fejlődést!
Vera, nagyon sajnálom, de két hét múlva itt az új esély. (De a barnázás állítólag lehet beágyazódás jele is, nem??)
Nálam semmi nem utal semmire, feszült és kíváncsi várakozásban vagyok.
Viszont ma régi barátokkal találkoztam, akik szerint feltűnően jól nézek ki -- a friss kismamák nagyon ki szoktak simulni, és sokszor idegenek veszik észre rajtuk... :) Szóval hátha a barátaimnak jó szeme van :)
Drukk mindenkinek, rögtön írjatok, ha bármi van!
A mára nemvárt egyelőre nem jelentkezik. Mellfeszülést sem érzek. Reménykedem, izgulok...
Nálatok mi hír?
Nekem ma megjött:( Szorítok Nektek, hogy legyen baba! :)
Remélem nekem is sikerül hamarosan.
Vera
Sajnálom, Vera!
Többiek? Nemvárt / tesztelés?
Nekem nemvárt nem jelentkezett, s ma, életemben először vettem egy terhességi tesztet! :) Már ez is öröm és izgalom... De várok még pár napot szerintem, mielőtt bevetem.
Nagyon várom a híreiteket!
sziasztok, először is hatalmas gratula Zsnek, ilyen gyönyörű 2 csíkos volt a kisfiam!!:-) nekünk ez a 2. babánk lesz majd, ha összejön..pár hónapja adjuk meg az esélyét, de nagyon nem pörgünk rajta.
nekem elvileg olyan péntek szombat felé kellene-nem kellene megjönnie.
különöset nem érzek semmit, igaz elég mozgékonyak a napjaim, nincs is időm úgy figyelni, meg valami mindig van (fáradtság, derékfájás..stb), de ez a kisfiam gondozása miatt. meglátjuk mi lesz. most nem reménykedem-bár biztos kicsit csalódott leszek ha megjön, de az első 1-2 hónap után eldöntöttem nem kattogok és nem várom. mivel én szoptatok még, így ez miatt is lehet, hogy többet kell próbálkoznunk.
várom a fejleményeket és drukkolok neked is kérdező, sztem ha mára nem vártad, már reggel tesztelhetsz!
Sziasztok! Vera, fel a fejjel! Most egy új hónapod kezdődött, ami új remény. Szorítok Neked, esetleg következő hónap végén írhatnál, hogy mi újság.
Kedves Kérdező, biztatóan alakulnak a dolgaid, izgalmas nagyon... Mikor akarsz tesztelni? Érzel valamit?
TM neked is drukkolok, meg persze Annának is!
Én szombat óta minden reggel csinálok tesztet, és ma már egyforma erős volt a kontroll és a teszt csík, úgyhogy picit megnyugodtam :) Tudjátok tavaly elvesztettünk egy terhességet. Ma kérek majd UH időpontot.
Szép napot mindenkinek.
Jaj, de izgalmasak ezek a tesztcsíkok meg minden... Örülök a tiéteknek is.
Nekem nemvárt nem jön egyelőre, a teszteléssel még várok. Egyrészt úgy tudom, pár nap múlva pontosabb, másrészt valahogy mintha szükségem is lenne arra, hogy nem biztos, de óráról órára nő az esély... s vele együtt bennem is növekszik az anyaság... Hát igen, az anyává válás útján lépegetek... :)
Mára nem vártam, de megjött. Hajrá következő hónap!
Kérdező megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!