Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 A kérdező kommentje:

De jó, Zs!!! Nagyon jó ezt látni, nagyon örülök! Sok boldogságot, egészséges fejlődést!

Vera, nagyon sajnálom, de két hét múlva itt az új esély. (De a barnázás állítólag lehet beágyazódás jele is, nem??)

Nálam semmi nem utal semmire, feszült és kíváncsi várakozásban vagyok.

Viszont ma régi barátokkal találkoztam, akik szerint feltűnően jól nézek ki -- a friss kismamák nagyon ki szoktak simulni, és sokszor idegenek veszik észre rajtuk... :) Szóval hátha a barátaimnak jó szeme van :)

Drukk mindenkinek, rögtön írjatok, ha bármi van!

2014. márc. 9. 21:53
 42/124 A kérdező kommentje:

A mára nemvárt egyelőre nem jelentkezik. Mellfeszülést sem érzek. Reménykedem, izgulok...

Nálatok mi hír?

2014. márc. 10. 12:11
 43/124 anonim ***** válasza:

Nekem ma megjött:( Szorítok Nektek, hogy legyen baba! :)

Remélem nekem is sikerül hamarosan.

Vera

2014. márc. 10. 14:33
 44/124 A kérdező kommentje:

Sajnálom, Vera!

Többiek? Nemvárt / tesztelés?

Nekem nemvárt nem jelentkezett, s ma, életemben először vettem egy terhességi tesztet! :) Már ez is öröm és izgalom... De várok még pár napot szerintem, mielőtt bevetem.

Nagyon várom a híreiteket!

2014. márc. 10. 20:12
 45/124 anonim ***** válasza:

sziasztok, először is hatalmas gratula Zsnek, ilyen gyönyörű 2 csíkos volt a kisfiam!!:-) nekünk ez a 2. babánk lesz majd, ha összejön..pár hónapja adjuk meg az esélyét, de nagyon nem pörgünk rajta.

nekem elvileg olyan péntek szombat felé kellene-nem kellene megjönnie.

különöset nem érzek semmit, igaz elég mozgékonyak a napjaim, nincs is időm úgy figyelni, meg valami mindig van (fáradtság, derékfájás..stb), de ez a kisfiam gondozása miatt. meglátjuk mi lesz. most nem reménykedem-bár biztos kicsit csalódott leszek ha megjön, de az első 1-2 hónap után eldöntöttem nem kattogok és nem várom. mivel én szoptatok még, így ez miatt is lehet, hogy többet kell próbálkoznunk.

várom a fejleményeket és drukkolok neked is kérdező, sztem ha mára nem vártad, már reggel tesztelhetsz!

2014. márc. 10. 20:14
 46/124 anonim ***** válasza:
ja lemaradt TM voltam.
2014. márc. 10. 20:14
 47/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Vera, fel a fejjel! Most egy új hónapod kezdődött, ami új remény. Szorítok Neked, esetleg következő hónap végén írhatnál, hogy mi újság.

Kedves Kérdező, biztatóan alakulnak a dolgaid, izgalmas nagyon... Mikor akarsz tesztelni? Érzel valamit?

TM neked is drukkolok, meg persze Annának is!

Én szombat óta minden reggel csinálok tesztet, és ma már egyforma erős volt a kontroll és a teszt csík, úgyhogy picit megnyugodtam :) Tudjátok tavaly elvesztettünk egy terhességet. Ma kérek majd UH időpontot.

Szép napot mindenkinek.

2014. márc. 11. 07:06
 48/124 A kérdező kommentje:

Jaj, de izgalmasak ezek a tesztcsíkok meg minden... Örülök a tiéteknek is.

Nekem nemvárt nem jön egyelőre, a teszteléssel még várok. Egyrészt úgy tudom, pár nap múlva pontosabb, másrészt valahogy mintha szükségem is lenne arra, hogy nem biztos, de óráról órára nő az esély... s vele együtt bennem is növekszik az anyaság... Hát igen, az anyává válás útján lépegetek... :)

2014. márc. 11. 09:27
 49/124 anonim ***** válasza:

Mára nem vártam, de megjött. Hajrá következő hónap!

Kérdező megy a drukk!

2014. márc. 11. 16:43
 50/124 anonim ***** válasza:
Anna voltam.
2014. márc. 11. 19:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!