Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jobbulást! Vajon a betegség nem hat kedvezőtlenül esetleg a beágyazódásra...? Remélem, nem...

Én semmi különöset nem érzek. Anyukám anno egyből tudta, hogy megfogant... Azt hittem, lehet érezni valamit. Nincs se pecsételő vérzés, se semmi.

Különös érzés jelekre várakozni az életben először... :)

2014. márc. 3. 12:53
 12/124 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon izgalmas tényleg! Bár amikor már több hónapja csinálod, akkor kicsit megkopik ez az izgalom, és sokszor nehéz! Kívánom, kedves Kérdező, hogy Neked elsőre sikerüljön (hallottam már olyat) :)))

A betegség, úgy olvastam, hogy nem befolyásolja a beágyazódást, a magas láz a gond (38 fölött), azt csillapítani kell, mert az már káros lehet a magzatra. Sokan írják, hogy mielőtt megtudták terhesek, betegek voltak, mert állítólag a beágyazódáskor csökkenhet az immunrendszer védekezőképessége, hogy a szervezet befogadja az embriót, és így könnyen elkapod a náthát, stb. De ez nem biztos, hogy igaz... meglátjuk.

Ma jó sokat tudok írni, mivel itthon vagyok :)

2014. márc. 3. 13:57
 13/124 anonim ***** válasza:

Egyébként sokan egyáltalán nem érzik a beágyazódást, ebben is minden ember más. Én tavaly, egyszer már voltam terhes, sajnos nem maradt meg a baba, de akkor semmit nem éreztem a beágyazódáskor, és amikor meg kellett volna jönnie, minden ugyanolyan volt, fájt a hasam, stb., csak nem véreztem egyáltalán. Na, akkor vettem tesztet!

Ja, és Zs. voltam, meg az előbbi is.

2014. márc. 3. 14:00
 14/124 anonim ***** válasza:

Kedves Zs! Jobbulást kívánok! Én nem vezetek hőgörbét, valahogy ez kimaradt.

Én úgy érzem magam, mint mielőtt meg kellene jönnie, szóval kb. PMS tünetek, csak enyhébben. Mensi előtt szokott is így lenni, de azért reménykedek. Olyan jó annak, aki megérzi a babát és "tudja" hogy ott van :) Én is azt hittem, hogy valahogy így lesz, de semmi "ösztönös megérzésem" nincs.

Szép napot kívánok mindenkinek, drukkolok Nektek(magunknak)! :D

2014. márc. 3. 15:35
 15/124 anonim ***** válasza:
Zs jobbulást!
2014. márc. 3. 18:58
 16/124 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, még csak megérzésem sincs. : )

Anna

Előző is.

2014. márc. 3. 19:08
 17/124 A kérdező kommentje:

Jobbulást!

Nekem PMS-es tüneteim sincsenek. Inkább egy nagyon enyhe hányinger napok óta, de nem olyan iagzi. Kis émelygés.

De izgulok...:) Jó, hogy itt vagytok!

2014. márc. 3. 19:35
 18/124 anonim ***** válasza:

sziasztok, én olyan 13-14 körül nem várom kb.

pár hónapja próbálkozunk. TM

2014. márc. 5. 21:14
 19/124 anonim ***** válasza:

Szia TM! És hogy érzed magad?

Többiekkel mi a helyzet?

Én még mindig betegen, sajnos. Vasárnapra várom, vagyis nem várom, kezdek izgulni... Olyan nagy a kísértés, hogy ellőjek egy tesztet! Légyszi mondjátok, hogy ne!!! Tapasztalatból tudom, hogy a negatív teszt rosszabb, mintha csak simán megjön.

Zs.

2014. márc. 6. 13:01
 20/124 A kérdező kommentje:

Zs, fogd vissza magad! :)

Közeleg már nagyon a vasárnap és a hétfő!

Én semmit sem érzek, de most vagyok először ebben a helyzetben.

Milyen tesztetek van készenlétben...? Én még sosem vettem.

2014. márc. 6. 14:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!