Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 anonim ***** válasza:

Oké, értettem :) És köszi.

Nekem két darabos X-epil van betárazva, tavaly is ez mutatta ki, szóval bízok benne. De már hallottam itt róla rosszat is, nem tudom... Neked mid van kedves Kérdező?

Zs

2014. márc. 6. 14:39
 22/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is X-epil tesztem van itthon. Várom már a hétfőt, de olyan lassan telik az idő. Érdekesen van ez az egész terhesség dolog kitalálva, rágódhat az ember rajta napokat :P

Nekem ugyanolyan PMS tünetek vannak, mint eddig. Tegnap elég erős volt, azt is hittem, hogy korábban megjön, de semmi. Ma pedig enyhült. De az is lehet, hogy azért érzem így, mert annyira akarok figyelni a testem jelzéseire. Nem akarok bebeszélni magamnak semmit. :)

Szép napot Nektek!

Vera

2014. márc. 6. 14:50
 23/124 A kérdező kommentje:

Én tesztet még sosem vettem, akkor fogok, ha nem jön meg a nemvárt.

PMS-tünetem meg az van, hogy leverek dolgokat - így szokott lenni, nem érzem olyan jól a kiterjedésemet. És őrült feszült vagyok amúgy. A szokottnál feszültebb!

2014. márc. 6. 20:55
 24/124 A kérdező kommentje:
Ja, és 39 vagyok... Ettől fokozott az izgalmam, hogy vajon leszek-e én anyuka ebben az életben...
2014. márc. 6. 20:56
 25/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ki hogy van ma?

Jelentem, mára elmúlt a betegségem, csak kis köhögés maradt. A hőm még magasan volt reggel, de elkezdtem görcsölgetni, persze ebből így még bármi lehet.

Vera, ti mióta próbálkoztok?

Kérdező, én 34 vagyok, és néha nekem is vannak hasonló gondolataim mint neked... de a baba úgyis akkor fog jönni, amikor ő akar, mi csak megadjuk neki a lehetőséget, és nagyon-nagyon várjuk :)

2014. márc. 7. 09:16
 26/124 anonim ***** válasza:
Ja, Zs voltam
2014. márc. 7. 09:18
 27/124 A kérdező kommentje:

Így van Zs, mélységesen egyetértek. Lehetőséget adunk és nagy szeretettel várjuk... :)

Örülök, hogy jobban vagy.

2014. márc. 7. 15:19
 28/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Örülök Zs, hogy meggyógyultál! A kérdésedre válaszolva, mi még csak a második próbálkozós hónapban vagyunk.

Ne aggódjatok, biztosan jönni fog a baba a megfelelő időben :) Nem egy embert ismerek személyesen, aki 45-50 évesen szült.

Amúgy megkérdezhetem, hogy a férjetek, párotok hogy áll ehhez az időszakhoz? Ő is ugyanúgy izgul, mint Ti? :) Az én férjem sokkal lazábban veszi, mint én. Bárcsak én is így lennék vele, hogy ha most összejön nagyon jó, de ha nem, akkor legközelebb. Lenne millió dolgom, de mégis sokat agyalok ezen.

Vera

2014. márc. 7. 17:16
 29/124 anonim ***** válasza:

Most olvasom vissza, lehet furcsán jött ki az a 45-50 éves mondat, de nem arra értettem, hogy addig kell várni, hanem hogy ha akkor is minden probléma mentesen sikerült nekik, akkor Ti még távol álltok attól, és minden rendben lesz!

Vera

2014. márc. 7. 17:19
 30/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Vera, aranyos vagy, hogy biztatsz, igazából én is úgy gondolom, hogy nem az életkor számít! De 30 fölött, az ember már többször érzi azt a félelmet, hogy mi lesz, ha egyáltalán nem sikerül...

Szerintem az a természetes, ha a férfi lazábban veszi a dolgot, legalábbis én ezt látom a környezetemben.

Nálunk sincs a párom annyira benne a témában, mint én, ő úgy van ezzel, hogy ha jön, akkor majd örülni fog. Szerintem a férfiaknál nincs meg az az erős fizikai vágy a gyerek után, mint nálunk. Egyszerűen ők máshogy működnek.

Persze, biztos van ez alól is kivétel :)

Szurkolok, hogy mind babásak legyünk, de jó lenne :)))

2014. márc. 7. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!