Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:

És köszönöm mindenkinek a sok "jobbulást", szerintem ezért gyógyultam meg gyorsan :D

Zs.voltam.

2014. márc. 7. 20:14
 32/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zs örülök, hogy meggyógyultál!

Én is csak a mensi előtti tüneteket érzem. Még szerencse, hogy hétvége jön, ez kicsit leköt. : )

Anna

2014. márc. 7. 22:13
 33/124 A kérdező kommentje:

Bizony, 30-as éveim végén én úgy érzem, az utolsó percben vagyok, és nagy a tét... Mintha a "határidő" közelegne... ilyen "Most vagy soha"-érzés. Persze ezen lazítani kell, tudom...

Én több olyat ismerek, aki 40-41 évesen szült először. Az ő példájuk bátorít.

Apuka: mondogatja, hogy ne legyek csalódott, ha nem elsőre sikerül. Neki már vannak gyerekei.

Mégis olyan mesés lenne elsőre... :)

2014. márc. 7. 22:20
 34/124 anonim ***** válasza:

Lányok!!

[link]

Zs.

2014. márc. 8. 14:08
 35/124 anonim ***** válasza:

Olyan kimondhatatlanul boldog vagyok!!!

Még senki sem tudja, csak Ti :)))

(meg az egész gyakorikérdések...)

2014. márc. 8. 14:16
 36/124 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből gratulálok! Ez nagyon jó hír! Vigyázz magadra, nagyon boldog babavárást! :)

Azért ne hagyj itt minket, majd írj, hogy hogy vagy :D Hogy fogod elmondani az apukának?

Vera

2014. márc. 8. 15:00
 37/124 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!! : )))

Remélem mindannyian követjük a példád!

Anna

2014. márc. 8. 20:21
 38/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Többiekkel mi újság?

Én nem érzek semmi különöset, és megérzésem sincs. Kezdek egyre kíváncsibb lenni. : )

Anna

2014. márc. 9. 06:35
 39/124 anonim ***** válasza:

Szia Anna!

Én elkezdtem ma barnázni, szóval nagy valószínűséggel meg fog jönni. Elszomorodtam, de ez van, majd legközelebb. Nektek továbbra is megy a drukk! :D

Vera

2014. márc. 9. 12:09
 40/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszi a gratulákat :)

Nagyon boldog vagyok, az "apuka" is, örült, meg minden, de azért tegnap este 9-kor már megkért, hogy ne mászkáljak le-föl azzal a pisis csíkkal a kezemben... :D

Tovább szurkolok én is mindenkinek, perszer hogy nem hagyom itt a "csapatot".

Kíváncsi vagyok, kivel mi újság? Feltétlen írjátok meg, ha megjön, ha nem, azt is.

És ha mégis megjönne, nézzétek az én példámat: minden hónapban mindent ugyanúgy csináltunk, és mégis a 6. hónapban jött össze!!! Ki érti ezt?

Úgyhogy drukkolás ezerrel (Kérdező, Anna, Vera, TM).

Zs

2014. márc. 9. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!