Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
És köszönöm mindenkinek a sok "jobbulást", szerintem ezért gyógyultam meg gyorsan :D
Zs.voltam.
Sziasztok!
Zs örülök, hogy meggyógyultál!
Én is csak a mensi előtti tüneteket érzem. Még szerencse, hogy hétvége jön, ez kicsit leköt. : )
Anna
Bizony, 30-as éveim végén én úgy érzem, az utolsó percben vagyok, és nagy a tét... Mintha a "határidő" közelegne... ilyen "Most vagy soha"-érzés. Persze ezen lazítani kell, tudom...
Én több olyat ismerek, aki 40-41 évesen szült először. Az ő példájuk bátorít.
Apuka: mondogatja, hogy ne legyek csalódott, ha nem elsőre sikerül. Neki már vannak gyerekei.
Mégis olyan mesés lenne elsőre... :)
Olyan kimondhatatlanul boldog vagyok!!!
Még senki sem tudja, csak Ti :)))
(meg az egész gyakorikérdések...)
Tiszta szívből gratulálok! Ez nagyon jó hír! Vigyázz magadra, nagyon boldog babavárást! :)
Azért ne hagyj itt minket, majd írj, hogy hogy vagy :D Hogy fogod elmondani az apukának?
Vera
Gratulálok!!! : )))
Remélem mindannyian követjük a példád!
Anna
Sziasztok!
Többiekkel mi újság?
Én nem érzek semmi különöset, és megérzésem sincs. Kezdek egyre kíváncsibb lenni. : )
Anna
Szia Anna!
Én elkezdtem ma barnázni, szóval nagy valószínűséggel meg fog jönni. Elszomorodtam, de ez van, majd legközelebb. Nektek továbbra is megy a drukk! :D
Vera
Sziasztok! Köszi a gratulákat :)
Nagyon boldog vagyok, az "apuka" is, örült, meg minden, de azért tegnap este 9-kor már megkért, hogy ne mászkáljak le-föl azzal a pisis csíkkal a kezemben... :D
Tovább szurkolok én is mindenkinek, perszer hogy nem hagyom itt a "csapatot".
Kíváncsi vagyok, kivel mi újság? Feltétlen írjátok meg, ha megjön, ha nem, azt is.
És ha mégis megjönne, nézzétek az én példámat: minden hónapban mindent ugyanúgy csináltunk, és mégis a 6. hónapban jött össze!!! Ki érti ezt?
Úgyhogy drukkolás ezerrel (Kérdező, Anna, Vera, TM).
Zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!