Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!
Sziasztok lányok,
elmentem orvoshoz, nem látszik petezsák... Vagy elment egy nagyon pici kezdemény, vagy álpozitív a teszt -mind a 4, mivel ma is lett csíkocska...
Hát ez van... :(((
Mindezt az apuka nélkül, egyedül élem meg.
Sajnálom :( Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de nem lehet, hogy még olyan korai a dolog, hogy azért nem látszódott a dokinál? Csak abból indulok ki, hogy alig vérzel...tehát nem jött meg rendesen. Vagy azóta változott? Kitartást, vigyázz magadra!
Vera
Azóta is csak maszatolok...
Nem kellett volna petezsákot látni a 36. ciklusnapon?
Először is nagyon együttérzek veled, hasonlón mentem keresztül tavaly. És nem vagy egyedül, mert bár idegenek vagyunk neked Verával, azért gondolunk rád, és ezt a helyzetet, igazán csak egy másik nő tudja megérteni. Szerintem beszélgess minél többet a barátnőiddel, vagy családdal, nekem segített, hogy meghallgattak.
Hát, ha a doki nem látott petezsákot, akkor szerintem elmehettett az a babó, de abban biztos vagyok, hogy volt! 4 teszt nem lehet álpozitív! Talán egy icipici esély mégis van rá, hogy ha nagyon későn fogant, akkor talán-talán... de én se akarlak hiú ábrándokba ringatni. Az viszont, hidd el nekem jó hír, hogy valami ebben a ciklusban elkezdődött ott bent!
Vigyázz magadra!
zs.
Köszönöm, aranyosak vagytok, jól esik.
Amúgy nem jött meg rendesen a menzesz... Csak maszat van.
Azon töprengek, mi van, ha ez egy 35 napos ciklus volt, és a menzesz idején beágyazódási vérzés volt/van. Aminek idején az UH-n nem látszódhat még semmi. Vagy ez teljesen irreális gondolat?
(Régebben 30-35 naposak voltak a ciklusaim, mostanában sokkal rövidebbek, 26-29). Visszatérhetett a régi hossz...?
Jelentem, megjött rendesen... :(
Mindenféle kavarog bennem, feszült és kissé depresszív vagyok... Ki kell pihennem ezt most...
Köszönöm az együttérzést.
Ti hogy vagytok, hogy érzitek magatokat, hogy fejlődnek a babik?
Tényleg pihenj most, az a legjobb :)
Biztos hallani akarsz a babákról? Én szívesen írok. Csak emlékszem, hogy kifejezetten utáltam a babásokat, amíg nem jött össze. Nem akartam, de mégis azt éreztem.
Továbbra is gondolok rád.
Zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!