Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 10-re?...

Ki nem várja március 10-re? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Hétvégén és akörül próbálkoztunk, most először... Nagyon izgalmas időszak, szeretném megosztani valakivel, aki szintén most van ebben.

#elsőbabatervezése
2014. febr. 27. 13:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/124 anonim ***** válasza:
zs. voltam előbb :)
2014. máj. 14. 09:27
 102/124 anonim ***** válasza:
szia! a kisfiammal való terhességnél nekem volt a pozi teszt után pár nappal enyhe rózsaszín és barnázás, de nem lett belőle több és gond sem a terhességgel! ha jelentéktelen a mennyiség akkor az nem a mensi előjele. nézd meg hogy alakul és ha kell akkor orvos.
2014. máj. 14. 16:03
 103/124 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok,

elmentem orvoshoz, nem látszik petezsák... Vagy elment egy nagyon pici kezdemény, vagy álpozitív a teszt -mind a 4, mivel ma is lett csíkocska...

Hát ez van... :(((

Mindezt az apuka nélkül, egyedül élem meg.

2014. máj. 15. 00:22
 104/124 anonim ***** válasza:

Sajnálom :( Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de nem lehet, hogy még olyan korai a dolog, hogy azért nem látszódott a dokinál? Csak abból indulok ki, hogy alig vérzel...tehát nem jött meg rendesen. Vagy azóta változott? Kitartást, vigyázz magadra!

Vera

2014. máj. 15. 21:43
 105/124 A kérdező kommentje:

Azóta is csak maszatolok...

Nem kellett volna petezsákot látni a 36. ciklusnapon?

2014. máj. 16. 00:05
 106/124 anonim ***** válasza:

Először is nagyon együttérzek veled, hasonlón mentem keresztül tavaly. És nem vagy egyedül, mert bár idegenek vagyunk neked Verával, azért gondolunk rád, és ezt a helyzetet, igazán csak egy másik nő tudja megérteni. Szerintem beszélgess minél többet a barátnőiddel, vagy családdal, nekem segített, hogy meghallgattak.

Hát, ha a doki nem látott petezsákot, akkor szerintem elmehettett az a babó, de abban biztos vagyok, hogy volt! 4 teszt nem lehet álpozitív! Talán egy icipici esély mégis van rá, hogy ha nagyon későn fogant, akkor talán-talán... de én se akarlak hiú ábrándokba ringatni. Az viszont, hidd el nekem jó hír, hogy valami ebben a ciklusban elkezdődött ott bent!

Vigyázz magadra!

zs.

2014. máj. 16. 11:26
 107/124 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok, jól esik.

Amúgy nem jött meg rendesen a menzesz... Csak maszat van.

Azon töprengek, mi van, ha ez egy 35 napos ciklus volt, és a menzesz idején beágyazódási vérzés volt/van. Aminek idején az UH-n nem látszódhat még semmi. Vagy ez teljesen irreális gondolat?

(Régebben 30-35 naposak voltak a ciklusaim, mostanában sokkal rövidebbek, 26-29). Visszatérhetett a régi hossz...?

2014. máj. 16. 13:40
 108/124 A kérdező kommentje:
Ja de nem, mert akkor nem lett volna 5 nappal a beágyazódási vérzés előtt halvány pozitív tesz, nem?
2014. máj. 16. 13:41
 109/124 A kérdező kommentje:

Jelentem, megjött rendesen... :(

Mindenféle kavarog bennem, feszült és kissé depresszív vagyok... Ki kell pihennem ezt most...

Köszönöm az együttérzést.

Ti hogy vagytok, hogy érzitek magatokat, hogy fejlődnek a babik?

2014. máj. 17. 00:34
 110/124 anonim ***** válasza:

Tényleg pihenj most, az a legjobb :)

Biztos hallani akarsz a babákról? Én szívesen írok. Csak emlékszem, hogy kifejezetten utáltam a babásokat, amíg nem jött össze. Nem akartam, de mégis azt éreztem.

Továbbra is gondolok rád.

Zs.

2014. máj. 17. 19:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!