Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/186 anonim ***** válasza:

Szia! Kovetkezo ciklusnal tuti hogy nem kezdek homerozni mert megyunk egy hetre szavira a szuleimhez es az egyreszt lehet hogy elegge meg fogja boritani a szervezetemet masreszt meg ossze-vissza fogunk kelni. Amugy a gombam megsem mult el a canesten combitol sem ugyh felhivtam a dokimat es irt vmi szajon at beveheto tabit. Azt mondta h ha egy het mulva sem mulik el akkor hivjam vissza idopontert kenetet venni. De remelem elmulik. Abban az esetben is viszont meg 2het mulva be kell vennem egy masik szemet is a gyogyszerbol az meg mar a mensis hetem lesz. Hat majd meglatjuk mi lesz....

Te most hanyadikara nem varod vegulis?

2014. márc. 13. 09:27
 62/186 A kérdező kommentje:
sajnálom, remélem hamar elmúlik! 19.ére ! :) te?
2014. márc. 13. 10:51
 63/186 anonim ***** válasza:
En 21-re
2014. márc. 13. 15:57
 64/186 A kérdező kommentje:
mizu csajszi? Én holnapra nem várom, de a hőm esett :( NÁlad?
2014. márc. 18. 14:28
 65/186 A kérdező kommentje:
szia! nekem megjött ! :( hajrá április ;)
2014. márc. 21. 10:17
 66/186 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is megjott ma, napra pontosan, ahogy illik. Gombanak nyoma sincs:-) hajra aprilis :-)
2014. márc. 22. 00:41
 67/186 A kérdező kommentje:
hajrá!!! Irj majd! 1 én megyek dokihoz petekukkra! :) kivi leszek! Remélem ez lesz a mi hónapunk!!
2014. márc. 23. 11:34
 68/186 anonim ***** válasza:

En is remelem! Szoritok h jo oldalon legyen peteeresed :-)

Mi szerda reggel repulunk haza a szuleimhez egy hetre latogatobq. Nekik nincs netuk, ugyh esetleg csak akkor leszek ha valahol wifikozelben leszunk. De szurkolok! 1-jen delitan mar itthon leszunk ugyh ha qddig nem is de akkor irok!! Majd qzert irj ha van vmi :-)

2014. márc. 24. 13:29
 69/186 anonim ***** válasza:

Szia! Voltal petekukkon? Mi volt?

Mi szerencsesen hazaertunk, igaz egy orat kesett a gep de vegulis minden ok volt. Elvileg ma van peteeresem, tegnap meg hetfon egyutt voltunk de vmiert ugy erzem nem fog osszejonni ebben a honapban.

Amugy nem is erzem h peteeresem lenne, csak a naptarambol tudom.

Majd kiderul:-)

Irj h veled mi van :-)

2014. ápr. 3. 13:16
 70/186 A kérdező kommentje:
Szia ! Voltam, és képzeld kedden nem látott domináns tüszött ( hasi uh) azt mondta csúszni fogok..erre ma full erős két csikos ovu tesztem lett! Én nem értem, most akkor mi van :( Remélem a görbémen látszik majd !
2014. ápr. 3. 22:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!