Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/186 A kérdező kommentje:
mai is nega! iszonyat kezd szúrkálni a jobb oldalam, remélem jól érzem! :) Holnap folyt
2014. ápr. 29. 21:24
 112/186 A kérdező kommentje:
szia! tegnapi meg a mai tesztem is elég jól néz ki...ma délelőtt voltunk együtt, sajnos most 2 napig nem tudunk! kivi vok a holnapi hőmre és tesztemre...nálad?
2014. máj. 1. 19:17
 113/186 anonim ***** válasza:

Na ez igeretesen hangzik:-)

Mi hetfo ota nem voltunk egyutt sajnos.

A tesztjeim azota sorra negativak ugyhogy egyre valoszinubbnek tartom hogy tenyleg az volt az ovum :-) elvileg ugye nekem is holnapra jelezte a naptar.a tojcsis nyak meg ma is jelentkezett nemreg de egesz nap kremes volt es alig vmi.

Meg van harom tesztem, egyet holnap meg mindenkepp csinalok de a masik kettot lehet megtartom jostesztnek :-) vagy szerinted hulyeseg? Kezdek beindulni...tiszta bolond vagyok :-)

Majd irj a holnapi hodrol neg tesztedrol! Szurkolok!! Puszi

2014. máj. 1. 20:51
 114/186 A kérdező kommentje:
Szerintem csinálj ma is, én is lövök, bár a hőm megugrott 3 tizedet...szóval feltételezem, hogy megvolt az ovu. De este kiderűl mit mutat a tesztem! Majd irok! Én is be vok már zsongva ovutól menziig :)
2014. máj. 2. 09:37
 115/186 anonim ***** válasza:

:-) ez a digi ovuteszt ennyibol jobb sztem hogy nem kell talalgatni h mennyire erosebb egyik vonal mint a masik mert ha van ovu akjor smile jelet ha meg nincs akkor meg csak egy ures kort mutat. Bar majd kiderul hogy mennyire jo tenylegesen...kivi vagyok ma mit fog mutatni..

Amugy mostmar nincs is tojcsis nyakom viszont szurkalgat a hasam alja...es ez elvileg a hatodik napom ovu ota ha a vasarnapot veszem elso napnak.szoval ha sikerult akkor ma jezdodik a beagyazodasi folyamat... kezdem a halucinalast :-) de azert nagyon igyekszem elterelni a fifyelmemet...

Neked van egyeb ovus tuneted amugy? Vagyis volt tegnap?

2014. máj. 2. 13:03
 116/186 A kérdező kommentje:
nanaá hogy van volt :) iszonyat szúr..néha fájdalmasan is a jobb oldalam :( a nyákom is tegnap nagyon nyúlós volt, bocsi h ilyet írok, de ez is ugye hozzá tartozik :) Majd 7-8 cm, és vizes, átlátszó, ma meg már nem nyúlós és fehér ! Szóval tutira veszem az ovut! ;) Digitális ovuteszt egyszer használatos? Drága?
2014. máj. 2. 13:38
 117/186 anonim ***** válasza:

Az jo :-) a digiteszt nem tudom otthon mennyibe kerul, itt a draga kategoriaba tartozik ugyan de annyi pozitiv visszajelzest olvastam rola hogy megeri.es tenyleg mar csak azert is mert nem kell idegeskedni a vonalerossegeken.

Ez tulajdonkeppen egy digi alapegysegbol all amibe teszteles elott bedugod magat a tesztet amit lepisilsz es azon ugyanugy megvan a ket csik de a digiresz "olvassa le" neked h pozi v nem. Ha tudok mindjart linkelek be arrol ami pont nekem van. Lehet belole venni olyat amihez 7, 10 vagy 20 tesztet adnak. Nekem a 10-es volt/van most. Ha ez a honap nem jon ossze akkor szerintem 20-ast veszek.

De elvileg ha en az ovutol kezdve nem teszteltem volna tovabb (mert elvileg nem kell utana) akkor ugye 9 megmaradt volna kovetkezo honapra mivel elsore pozi lett.

Na megnezem tudok e linkelni neked rola...

2014. máj. 3. 11:00
 118/186 anonim ***** válasza:
2014. máj. 3. 11:02
 119/186 anonim ***** válasza:

Ugy latom ezt sikerult jol belinkelnem. Amugy nekem most semmilyen nyakom sincs, tok szaraz vagyok pedig ovu utan ennyi nappal mar reg kremes szokott lenni es eleg bo.

Na majd irj! Puszi

2014. máj. 3. 11:07
 120/186 anonim ***** válasza:
Szia! Ujra "zaklatnom" kell bocs. ..kepzeld megint pozi az ovutesztem... !!! Ez a 15.nap..elvileg ugye tegnapra jelezte a naptar...szerinted ez akkor most az "igazi" ovum??? Vagy most mi van???
2014. máj. 3. 20:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!