Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
 141/186 A kérdező kommentje:
semmi sajnos! pedig szokott előtte fájni a hasam :( Remélem nem késik sokat
2014. máj. 15. 15:36
 142/186 anonim ***** válasza:

Nem tudom miert de van egy olyan erzesem h most osszejott neked.

Nem tesztelsz egyet holnap reggel?

2014. máj. 15. 16:14
 143/186 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de a hőm alacsony maradt egész hónapba :( Szerintem nem volt peteérésem :( :( Még mindig semmi....sajnos tünet se!! Este sexel rásegítettünk, de így de. MA forró fürdő meg sex, hátha ! Veled mizujs?
2014. máj. 16. 15:24
 144/186 anonim ***** válasza:

hat akkor remelem h tenyleg hamar megjon neked, tudom ilyenkor mar azt is nehez kivarni. :-(

Nekem sincs egyelore semmi tunetem,kiveve, hogy a szokasosnal sokkal ingerlekenyebb vagyok, de regebben ez mensi elott gyakori volt, csak az utobbi fel-egy evben nem kb.

Amugy tudom hogy hulyeseg igy csinalni de tegnapelott ota merem a homet, es tegnap meg azelott 36.9 volt, ma meg 37.0. Csak gondoltam hogy ha megjon, akkor attol fuggetlenul h mertem elotte vagy nem, le kell esnie, vagy szerinted ez igy hulyeseg?

Amugy ma kivancsisagbol egy tesztet is ellottem, 10-est, de full nega lett :(

Mar nagyon turelmetlen vagyok :(

2014. máj. 16. 21:55
 145/186 A kérdező kommentje:
Szia !! Nekem megjött, vagyis vérfoltot láttam a wc papíron :) Boldogság van kivételesen! Remélem a kövi ciklus jobb lesz! :) Nekem menzi előtt 1 nappal csökken a hőm majd utána fokozatosan, de ismerek olyat, akinek menzi után csökken csak..remélem nálad jó jel h magas! :)
2014. máj. 17. 07:36
 146/186 anonim ***** válasza:
Szia!ma hajnal 5-kor felkeltem pisilni,mielott kiszalltam megmertem,36.3 volt,szokasos idoben 8-kor meg 36.6. Ilyenkor melyiket kell beirni? De a lenyeg h meg fog jonni :-(
2014. máj. 17. 12:19
 147/186 A kérdező kommentje:
hát sztem a 36.6 ! vagy ha nem vagy biztos benne pirosazd ki ;) Remélem nem jön meg neked, de ha igen, megyünk együtt tovább!! :)
2014. máj. 17. 16:19
 148/186 anonim ***** válasza:
Szia!vegulis tegnap meg nem jott meg viszont egesz nap nem voltunk itthon igy jobbnak lattam egy tampont betenni es mikor kivettem pick Barna volt rajta ugyh szerintem ma meg fog jonni :-( szegyen nem szegyen de tegnap este nagy banatomban meg jol be is soroztem :-( ma reggel hatkor Megint felkeltem pisilni es 36,7 volt a hom mikor meg "normalisan" keltem fel, akkor meg 36.9????? En ezt nem ertem? ??te hogy vagy?
2014. máj. 18. 10:30
 149/186 A kérdező kommentje:
jol köszi :) készülök a kövi ovura :) még messze,de nem vok depis :)
2014. máj. 18. 10:40
 150/186 anonim ***** válasza:
barnazok es megint pozi az ovutesztem!!! most mi van velem!!!?????
2014. máj. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!