Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
 181/186 anonim ***** válasza:

A hom 36.7-36.8 azota is, most 2.napja 36.8. Tegnap q jobb oldalam szurkalt egesz este ami tok fura mert mindig csak q bal oldalam szokott-ha szokott-ovukor is, a jobb sosem... remenykedem nagyon...remelem nem leszek nagyon kibukva ha megsem jon ossze :-/

Mikor lesz eredmenyed a hormonokrol?

2014. jún. 11. 10:26
 182/186 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy?

Kepzeld en nem birtam ki teszteltem egyet ma es pozi lett!!!! Halvany de messzirol is jol latszik!!!! Ugy orulok!!!!!!:-)

Neked ma van a nemvart mapja nem? Mizujs????

2014. jún. 14. 10:16
 183/186 A kérdező kommentje:
de jóóóó nagyon örülök!! :) én még várom a menzit!!sok boldogságot a babaváráshoz! :)
2014. jún. 14. 10:51
 184/186 anonim ***** válasza:

Koszi szepen!!!:-) alig birom elhinni!!!!:-)

Milyen a hod? Fent volt ma reggel?

2014. jún. 14. 10:54
 185/186 anonim ***** válasza:

Koszi szepen!!!:-) alig birom elhinni!!!!:-)

Miar leesett a hod?

2014. jún. 14. 10:54
 186/186 anonim ***** válasza:

Hogy vagy? Megjott?

Kepzeld nekem ma hajnalban muszaj volt felkelnem pisilni, megmertem elotte a homet 36.7 volt, csinaltam egy 25-os tesztet, ami sokkal halvanyabb mint a tegnapi (de azzal nyugtatom magam h az tizes teszt volt) aztan visszamentem aludni, tobb mint negy orat meg aludtam, megint megmertem a homet, 37.0 volt. Szerinted monden ok nalam odabent?

2014. jún. 15. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!