Lehet még reménykedős hónapunk?
Hat nem tudom nekem ez tok furi h igy ugral a hod pedig elvileg nem kene...nem lehet h pont azert mert megiscsak van vki odabent??? Nem nezegettel terhesgorbeket, h vkinek akinel baba lett volt e hasonlo gorbeje?
Nalam most nyugi van, ovutesztek azota negak...igyekszem nyugton maradni tobb kevesebb sikerrel...
Ja igen :) am pont most lattam egy kerdest h trifazisos gorbe e a kerdezoje es pozi tesztjei is vannak..majd nezd meg ha meg nem nezted esetleg.bar oszinten szolva fogalmam sincs hogy mit jelent a trifazisos gorbe.
De mar csak durvan egy het ahogy mondod :-)
Ja ertem mar :-) koszi :-)
De szerintem ne add fel! :-)
Szia! Na hogy vagy? Milyen a hod, merted?
Nekem negak az ovutesztjeim. Ma mindjart megjon erzesem volt vagy fel oraig most meg szurkalgat a huvelyemnel, mintha apro tukkel szurkalnnak... mar kezdek kepzelodni valoszinuleg :-D
Hat neked szombaton kiderul :-)
En nem birtam varni, vasarnap volt ket hete hogy eloszor pozi volt az ovutesztem, reggeli elsobol ellottem egy tesztet ami negativ lett. Szerintem nekem kb vasarnap vagy hetfon fog megjonni. Most le vagyok legalabb nyugodva, nem gorcsolok :-)
szia
nálam még semmi :( megjöhetne már
Elojelek?marmint mensire vannak?
Nalam is meg semmi, meg mindjart megjon erzes sincs,se mellfeszules, semmi.
Azert en nagyon remenykedem h nem jon meg neked sem meg nekem sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!