Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
 131/186 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom nekem ez tok furi h igy ugral a hod pedig elvileg nem kene...nem lehet h pont azert mert megiscsak van vki odabent??? Nem nezegettel terhesgorbeket, h vkinek akinel baba lett volt e hasonlo gorbeje?

Nalam most nyugi van, ovutesztek azota negak...igyekszem nyugton maradni tobb kevesebb sikerrel...

2014. máj. 8. 08:57
 132/186 A kérdező kommentje:
hát nézegettem...van minden :D szóval ezért nem mérvadó..fene tudja kb 1 hét és kiderül ;)
2014. máj. 8. 11:11
 133/186 anonim ***** válasza:

Ja igen :) am pont most lattam egy kerdest h trifazisos gorbe e a kerdezoje es pozi tesztjei is vannak..majd nezd meg ha meg nem nezted esetleg.bar oszinten szolva fogalmam sincs hogy mit jelent a trifazisos gorbe.

De mar csak durvan egy het ahogy mondod :-)

2014. máj. 8. 12:44
 134/186 A kérdező kommentje:
nekem is volt trifázisos mégse lett babás..az azt jelenti 2 x ugrik a hő, ovukor és beágyazódáskor ! ;)
2014. máj. 8. 15:07
 135/186 anonim ***** válasza:

Ja ertem mar :-) koszi :-)

De szerintem ne add fel! :-)

2014. máj. 8. 16:34
 136/186 anonim ***** válasza:

Szia! Na hogy vagy? Milyen a hod, merted?

Nekem negak az ovutesztjeim. Ma mindjart megjon erzesem volt vagy fel oraig most meg szurkalgat a huvelyemnel, mintha apro tukkel szurkalnnak... mar kezdek kepzelodni valoszinuleg :-D

2014. máj. 9. 20:36
 137/186 A kérdező kommentje:
semmi extra..nem mérem..tuti anovus a hónapom! Remélem időre megjön és a kövi hónap jó lesz! :) rem te jobban állsz :)
2014. máj. 12. 06:24
 138/186 anonim ***** válasza:

Hat neked szombaton kiderul :-)

En nem birtam varni, vasarnap volt ket hete hogy eloszor pozi volt az ovutesztem, reggeli elsobol ellottem egy tesztet ami negativ lett. Szerintem nekem kb vasarnap vagy hetfon fog megjonni. Most le vagyok legalabb nyugodva, nem gorcsolok :-)

2014. máj. 12. 14:47
 139/186 A kérdező kommentje:

szia

nálam még semmi :( megjöhetne már

2014. máj. 15. 12:22
 140/186 anonim ***** válasza:

Elojelek?marmint mensire vannak?

Nalam is meg semmi, meg mindjart megjon erzes sincs,se mellfeszules, semmi.

Azert en nagyon remenykedem h nem jon meg neked sem meg nekem sem. :-)

2014. máj. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!