Lehet még reménykedős hónapunk?
Lehet h kesoi ovud lesz most,a tojcsis nyak mindenkepp jo jel, ne aggodj.
Nekem ma reggelre megugrott a hom az eddigi 36.3-rol 36.6-ra :-)
Tuti tegnap delelott volt ovum es azert volt meg tegnap reggel lent a hom. Es csak koradelutanig fajt az oldalam de nagyon,azota elmult.este adtunk meg egy eselyt :-)
Majd Ird meg mi volt a dokinal,izgulok erted!!!!:-)
Ne felj, probalj meg nyugodt maradni. Tudom nehez de gondolj inkabb arra hogy jo kezekben vagy es hogy ki fog hamarosan derulni hogy mi van es utana mar jobb lesz mert nem leszel ketsegek kozott. Ketsegek kozott lenni a legrosszabb, szerintem nincs rosszabb a bizonytalan helyzeteknel.
Szoritok hogy minden rendben legyen!!!
Talaltam egy jo weboldalt ami nekem a lelki reszerol segitett mist egy kicsit. Bar lehet ismered...babatakarok.hu vagy vmi ilyesmi. Nagyon jo kis cikkek vannak rajta, majd olvasgasd ha van kedved! En most azon vagyok hogy 100%-ig eltereljem a gondolataimat h veletlen se gorcsoljek ra. Igyekszem lefoglalni magam minden hulyeseggel :-) eddig eleg jol megy :-)
Na majd irj!!! Varom a fejlemenyeket!
En is drukkolok neked!:-)
Az jutott eszembe h a tesom tegnap meselte h volt kineziologusnal es nagyon meglepo dolgok "derultek ki" rola. Kb egy oran at meselte h mi volt, nagyon hosszu lenne leirni de az jutott eszembe h ha nyitott vagy az ilyen dolgokra is szerintem megeri elmenni. En sokat eddig nem tudtam rola de most elkezdtem olvasgatni es szerintem "meger egy miset". Ha gondolod olvasgass utana :-)
A hom szepen felugrott ma megjobban? 36.6-rol 36.8-ra :-)
Remelem igy is marad :-)
Masnapra 36.7 volt, azota ott van. 16-ra nem varom. Mar csak tiz nap addig :-)
Te mikor mesz hormonvizagalatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!