Lehet még reménykedős hónapunk?
Ma reggelre megjott. :-(
Tegnap este meg csinaltam ket masik ovutesztet meg egy hcgt is,mind negativ lett. Nem ertem az az egy miert volt pozi mikor ugyqnolyanok a vonalak rajta mint a masik ketto Ami meg mega lett.
na de menetelunk egyutt tovabb :-) 2-ara jelzi az ovum. :-)igyekszem folytatni a homerozest ha mar elkezdtem :-)
Jol vagyok azt leszamitva h eleg ingerult vagyok. Nekem viszonylag megszokott normalis a mensi azt kiveve h nem faj a hasam meg a derekam,pedig ha elso nap nem veszek be gyogyszert akkor vegig szenvedni szoktam.most pedig nem vetted be es nem faj :-) szerintem a mehpempo hatasa lehet mert csak az kulonbozik az eddigi honapoktol.
Ali varom az ovum mar en is:-)
Tegnap nem teszteltem mert tul keson jottunk haza,mar majdnem ejfel volt ugyh nem lattam ertelmet. Ma reggel 2.-bol csinaltam egyet az a reszt hibas lett,a ma este meg negativ.
Van egy olyan erzesem h ugyanaz lesz mint elozo ciklusban,h2x probalkozik a szervezetem az ovuval. Majd kiderul:-)
Ha megavolt az ovum akkor reggelre 36.6 fele kell hogy ugorjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!