Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
 151/186 anonim ***** válasza:

Ma reggelre megjott. :-(

Tegnap este meg csinaltam ket masik ovutesztet meg egy hcgt is,mind negativ lett. Nem ertem az az egy miert volt pozi mikor ugyqnolyanok a vonalak rajta mint a masik ketto Ami meg mega lett.

na de menetelunk egyutt tovabb :-) 2-ara jelzi az ovum. :-)igyekszem folytatni a homerozest ha mar elkezdtem :-)

2014. máj. 19. 15:00
 152/186 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( De folytatjuk!! Nekem nem az igazi a menzim..ellőttem egy tesztet, de nega...még a tisztaságin se látszik, nem örülök neki.nem tudom h alakúl a ciklusom..mérek én is meg ovu tesztelek !!
2014. máj. 19. 16:17
 153/186 A kérdező kommentje:
mondják h menzikor is magas lehet az LH szintünk..lehet azért volt
2014. máj. 19. 16:17
 154/186 anonim ***** válasza:
szerintem meg csak hibas volt a teszt mert ket orara ra meg ma is meg negativ lett. na fene tudja... :) ebbe bele lehet bolondulni :)
2014. máj. 20. 01:21
 155/186 anonim ***** válasza:
a mensid lehet azert keves mert nem volt ovud nem?
2014. máj. 20. 01:22
 156/186 A kérdező kommentje:
szerintem igen ! melózok,egy tampont betettem azért..meglátjuk, rem max 2 nap és megszuünik..és jön egy jobb ciklus! te hogy vagy?
2014. máj. 20. 09:23
 157/186 anonim ***** válasza:

Jol vagyok azt leszamitva h eleg ingerult vagyok. Nekem viszonylag megszokott normalis a mensi azt kiveve h nem faj a hasam meg a derekam,pedig ha elso nap nem veszek be gyogyszert akkor vegig szenvedni szoktam.most pedig nem vetted be es nem faj :-) szerintem a mehpempo hatasa lehet mert csak az kulonbozik az eddigi honapoktol.

Ali varom az ovum mar en is:-)

2014. máj. 20. 12:07
 158/186 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Nekem ez a 8.napom.ma reggelre leesett a hom 36.5;36.6-rol 36.2-re.ez most mit jelent?
2014. máj. 26. 11:41
 159/186 A kérdező kommentje:
hogy akciózzatok! :) Teszteltél?? NEkem mindig aznap pozi a teszt mikor leesik ! :) LEhet picit előbb lett ovud! Én még várakozok! :)
2014. máj. 26. 18:54
 160/186 anonim ***** válasza:

Tegnap nem teszteltem mert tul keson jottunk haza,mar majdnem ejfel volt ugyh nem lattam ertelmet. Ma reggel 2.-bol csinaltam egyet az a reszt hibas lett,a ma este meg negativ.

Van egy olyan erzesem h ugyanaz lesz mint elozo ciklusban,h2x probalkozik a szervezetem az ovuval. Majd kiderul:-)

Ha megavolt az ovum akkor reggelre 36.6 fele kell hogy ugorjon?

2014. máj. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!