Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnenk a parommal babat!...

Szeretnenk a parommal babat! Nekem ugy kezdodott hogy 16 evesen teherbe estem, a tobbi lent! Miert nem jon a baba? Ez a 10. Probalkozasi Honapunk mier nem jon?

Figyelt kérdés
nem tartottuk meg mivel elsonek az iskolat fejeztem be! Azutan ugyanabban az evben megint teherbeestem ( igen felelotlenseg volt) utanna elkezdtem szedni a fogamzasgatlot 5 evig! Mostmar tobb mint egy eve hogy abba hagytam! Ez a 10. Honap es meg minidg nincs java mi lehet a baj?
2013. okt. 16. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
10 hónap még semmi van aki évekig vár rá.
2013. okt. 16. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha eletelik az egy év menjetek orvoshoz. Lehet nála is gond, nálad is. A két terhesség tőle volt?
2013. okt. 16. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:

el kéne menni orvoshoz, mert mi innen biztos, hogy nem fogjuk tudni neked ezt megmondani

az elsővel nem értek egyet, 10 hónapos eredménytelen próbálkozás után szerintem mindenképp orvos

2013. okt. 16. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Nekem másfèl èv volt ès àllítólag az is normàlis
2013. okt. 16. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó egy év próbálkozás után foglalkozik csak az orvos vele. Pontosan azért mert azért ez nem úgy van, hogy gyereket akarok aztán jön is.
2013. okt. 16. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
1 év után menjetek orvoshoz mindketten, kivizsgálnak titeket. Ők meg tudják mondani, hogy mi a baj - ha baj van egyáltalán.
2013. okt. 16. 17:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok:) remelem ez meg nem keso:) meg van idonk. Csak nagyon szeretnenk mar es hat turelmetlenek vagyunk:( az elso ketto teherbeeses az exemtol volt! A ciklusaim 26-27-28 naposak! Es az utobbi csak 2 napig volt meg! A masik gond pedig hogy mikor abba hagytam a fogamzasgatlot ra 2 vagy 3 honapra eszrevettem magamon hogy hogyha megnyomom a cicim akkor jon belole atlatszo folyadek! Ez mara mar enyhult szinte semmi nem jon! Ez mitol lehetett?
2013. okt. 16. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:

endokrinológus, nem kell megvárni az 1 évet, mivel probléma van a hormonháztatásoddal, amíg tej vagy váladék folyik a melledből, addig nem leszel terhes, felesleges még 2 hónapig próbálkozni

endokrin dokihoz úgyis nehéz bejutni, simán el fog telni 1 év, mire megvizsgál

2013. okt. 16. 21:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszi a választ ! Jelenleg amerikaban élek ferjemmel! Miest tehetjuk orvoshoz fordulunk remélem hogy hamar vegzunk a vizsgálatokkal :) és jó eredmenyekkel távozunk es utanna jon a baba ! :)
2013. okt. 16. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Megbosszulja magát a múlt! Bocs, de ez jutott rögtön eszembe. Azért drukkolok.
2013. okt. 17. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!