Szeretnenk a parommal babat! Nekem ugy kezdodott hogy 16 evesen teherbe estem, a tobbi lent! Miert nem jon a baba? Ez a 10. Probalkozasi Honapunk mier nem jon?
Figyelt kérdés
nem tartottuk meg mivel elsonek az iskolat fejeztem be! Azutan ugyanabban az evben megint teherbeestem ( igen felelotlenseg volt) utanna elkezdtem szedni a fogamzasgatlot 5 evig! Mostmar tobb mint egy eve hogy abba hagytam! Ez a 10. Honap es meg minidg nincs java mi lehet a baj?2013. okt. 16. 17:26
1/13 anonim válasza:
10 hónap még semmi van aki évekig vár rá.
2/13 anonim válasza:
ha eletelik az egy év menjetek orvoshoz. Lehet nála is gond, nálad is. A két terhesség tőle volt?
3/13 anonim válasza:
el kéne menni orvoshoz, mert mi innen biztos, hogy nem fogjuk tudni neked ezt megmondani
az elsővel nem értek egyet, 10 hónapos eredménytelen próbálkozás után szerintem mindenképp orvos
4/13 anonim válasza:
Nekem másfèl èv volt ès àllítólag az is normàlis
5/13 anonim válasza:
Utolsó egy év próbálkozás után foglalkozik csak az orvos vele. Pontosan azért mert azért ez nem úgy van, hogy gyereket akarok aztán jön is.
6/13 anonim válasza:
1 év után menjetek orvoshoz mindketten, kivizsgálnak titeket. Ők meg tudják mondani, hogy mi a baj - ha baj van egyáltalán.
7/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok:) remelem ez meg nem keso:) meg van idonk. Csak nagyon szeretnenk mar es hat turelmetlenek vagyunk:( az elso ketto teherbeeses az exemtol volt! A ciklusaim 26-27-28 naposak! Es az utobbi csak 2 napig volt meg! A masik gond pedig hogy mikor abba hagytam a fogamzasgatlot ra 2 vagy 3 honapra eszrevettem magamon hogy hogyha megnyomom a cicim akkor jon belole atlatszo folyadek! Ez mara mar enyhult szinte semmi nem jon! Ez mitol lehetett?
2013. okt. 16. 17:54
8/13 anonim válasza:
endokrinológus, nem kell megvárni az 1 évet, mivel probléma van a hormonháztatásoddal, amíg tej vagy váladék folyik a melledből, addig nem leszel terhes, felesleges még 2 hónapig próbálkozni
endokrin dokihoz úgyis nehéz bejutni, simán el fog telni 1 év, mire megvizsgál
9/13 A kérdező kommentje:
Koszi a választ ! Jelenleg amerikaban élek ferjemmel! Miest tehetjuk orvoshoz fordulunk remélem hogy hamar vegzunk a vizsgálatokkal :) és jó eredmenyekkel távozunk es utanna jon a baba ! :)
2013. okt. 16. 22:00
10/13 anonim válasza:
Megbosszulja magát a múlt! Bocs, de ez jutott rögtön eszembe. Azért drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!