Lehet még reménykedős hónapunk?
Szia! A szombatibol nem hiszem, de a hetfo esti bejohet :-) viszont ha csutortok hajnalban volt ovud akkor meg szombat hajnalig egyszer mindenkepp legyetek egyutt.
Miota probalkoztok? Megy a drukk!!! En is most ovu utani 2. napon vagyok es ma este meg egyutt leszunk. ..
Köszi ! Reggel f8ra érek haza munkából, de elkapom párom :) már csak azért is!
A hétfőibe akkor reménykedhetek ? De jó lenne ! 1 éve próbálkozunk, sajnos volt egy méhen kívülim márciusba :(
Ti?
En remenykednek :-) csak azert ne gorcsolj rajta, az nem ugyanaz. Nekunk ez meg csak az elso honap. Sajnalom a mehen kivuli terhessegedet :-( szoritok h most majd minden ok legyen. Elso baba lenne?
Nekunk igen.
Ha gondolod "varakozhatunk" egyutt :-)
1. Valaszolo voltam -H.
En is 19-ere nem varom :-)
En 28 vagyok, parom 38 lesz nemsokara. Lassan 8 eve vagyunk egyutt. Mar par eve tervezzuk a babat de meg most alakult csak ki minden ugy hogy bele is merjunk vagni. Mi is nagyon nagyon varjuk mar :-)
tok jo, akkor izgulhatunk egyutt :-) mar par masik kerdesnel is valaszolgattam, de ott nem alakult igazan ki " osszefogos varakozas"...
Te miket csinalsz hogy megfoganjon?
En egyelore elkezdtem folsavat szedni meg sokat beszelek hozza hogy jojjon :-) tiszta bolond vagyok :-)
H
De fura h mennyi hasonlosag van koztunk :-)
Es te amugy erzed is az ovut vagy "csak" a tesztre hagyatkozol?
Akkor te mar nagyon benne vagy ezekben a dolgokban.
En egyelore csak a megerzeseimre meg a fizikai tunetekre hagyatkozom. En erdekes modon mindig csak a bal oldalon erzem az ovut. De utana olvastam regebben es azt talaltam hogy nem feltetlenul azon az oldalt faj amelyik oldalt van a peteeres. Mondjuk ezt nem ertem hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!