Lehet még reménykedős hónapunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?2014. febr. 7. 13:16
81/186 A kérdező kommentje:
már csak 4 nap! :) Veled mizujs? :)
2014. ápr. 14. 11:17
82/186 anonim válasza:
Igen:-) valtozo erzeseim vannakde inkabb az iranyba probalom terelni a gondolataimat h meg fog jonni. Ingerlekeny vagyok hamar felkapom a vizet mindenen, a melleim nem feszulnek de a mindjart megjon erzes megvan szombat ota. Szombatun usztam egy csomot meg egesz nap talpon voltam, tegnap kerteszkedtem, ma meg a hintaagyat szereljuk ossze delutan ugyh cipekedesbol nincs hiany.
Tegnap elkezdtem gondolkodni h beszerzek egy kiscicat h lekosson es ne agtaljak allandoan azon h osszejott e a baba...bar nem tudom h segitene e.
Veled mizu? Hogy birod a varakozast?
83/186 A kérdező kommentje:
jól! én is elterelem más irányba a gondolataim..kertészkedek, és nekem van egy kis kutyusom, ő jó kis terelő, szóval csakis ajánlani tudok egy ilyen kis társat! Pár nap, kibirjuk! :)
2014. ápr. 14. 15:24
84/186 anonim válasza:
ja, mar csak harmat kell aludni nemvartig :)
egyelore rendes mensi elotti tuneteim vannak....
neked?
85/186 A kérdező kommentje:
detto..menzi előtti érzések :( meglátjuk! 3 kell nekem is aludnom :D
2014. ápr. 15. 21:35
86/186 anonim válasza:
Na igy egy nappal nemvart elott meg most ndig normalis mensituneteim vannak. Te is meg ugyanugy?
87/186 A kérdező kommentje:
sajna zuhant a hőm..este vagy reggel menzi :( :( Remélem neked nem!!
2014. ápr. 17. 15:16
88/186 A kérdező kommentje:
nekem megjött ma ! Májusba 2.án és 30.án lesz ovum!! NÁlad mizu? Remélem nem csatlakozol hozzám! ;)
2014. ápr. 18. 08:41
89/186 anonim válasza:
En is varom barmelyik percben. Ejjel hatalmas gorcseim voltak, ez mar tuti mensi. Most megint ovutesztelek majd, delutanonkent, hatha most jo lesz :-)
90/186 anonim válasza:
Szia! Tegnap nem jott meg, alig voltak napkozben gorcseim de voltak meg vannak azota is. Folyasom semmi, szaraz volt tegnap egesz nap, es amikor igy van akkor masnap mindig megjon.ugyh ma is varom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!