Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/186 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Elmult mar a mensid?
2014. febr. 28. 09:36
 52/186 A kérdező kommentje:
Szia ! Jól köszi ! :) Igen el, már ovu előtt állok! Elvileg holnap! ;) Sőt holnap 1 re nődokihoz is megyek petekukkra! :) Remélem a jó oldalt érik! ! Veled mizujs?
2014. márc. 3. 14:19
 53/186 anonim ***** válasza:

Szia! Ird meg mi volt a petekukkon! Remelem jo hireket kaptal!

Hat sajnos nalam ugy nez ki a helyzet hogy ezt a honapot ki kell hogy hagyjuk mert eletemben eloszor gombas lettem :-( penteken vettem ki az utolso tampont, szombat reggel zuhi kozben ereztem hogy viszketek, aztan jott a turos folyas is :-( nagyon elszomorodtam, igazabol tikre bosszant hogy soha eletemben nem volt semmi bajom most meg miota eldontottuk h januartol belevagunk, egybol egy felfazassal kezdtem...februarban tokre orultem h vegre minden ok, erre ugye kesett de megsem volt baba, es kesni is csak 2eve kesett 1x mikor balesetem volt, amugy mindig pontos...mostmeg ez az idiota gomba!! Vettem ra rogton vmi kenocsot, ma kell elhasznalnom az utolso adagot de meggyogyulni tuti nem fogok holnapra, ugyanis elvileg holnap es holnaputan van a legtermekenyebb napom. Elvileg csutortokon ovu! :-( meg ovutesztet is vettem, csinalom vasarnap ota, de mar csak kivancsisagbol folytatom ebben a honapban.

Irj majd, varom nagyon mi van veled!

2014. márc. 4. 16:16
 54/186 A kérdező kommentje:

Szia ! nekem is kimarad ez a hónap..sajnos balos oldalt van pete..ma pozi is volt a teszt..de ugye ott nincs vezetőm. Szóval ha te is kihagyod..jövő hónap is tuti együt..

Sajnálom a szitud :( Lactofeelt érdemes használni !! Nézz utána! Holnap irok mi volt a dokinál! Szió

2014. márc. 5. 21:41
 55/186 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem elvileg ma van peteeresem a naptarom szerint de nem is erzek semmit meg a teszt is negativ volt reggel. A gombamra vmi hasonlot hasznaltam mint amit irtal, mar elfogyott, de tegnap a biztonsag kedveert meg vettem egy canesten combit is. De amugy tegnap szinte mar semmi bajom nem volt :-) a canedten azt irja h 3nap alatt rendbehoz. Most akkor nem tudom hogy ha esetleg holnap vagy holnaputan lesz peteeresem akkor merjunk e egyutt lenni vagy jobb ha nem. Nagyon sajnalnam ha "elpazarlodna" ez a honap de meggondolatlan sem akarok lenni. Szerinted igy h mar rendben erzem magam merjuk bevallalni a pozi teszt napjan vagy inkabb ne??? Irj majd mi van veled. Remenykedek h lesz egy kosza erett peded a jobb oldalt is;-) azert sztem dolgozzatok rajta, sosem tudni ;-)
2014. márc. 6. 13:24
 56/186 A kérdező kommentje:
:) sztem hajrá !!! akkora bajod nem lehet! Ovu tesztet este kell csinálni, előtte 1-2 órát ne igyál! :) Ird majd meg pozi e már!! Drukkolok!!
2014. márc. 6. 15:10
 57/186 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom.az ovuteszt papirja azt irta hogy lehet csinalni reggelibol, mert hogy 4oraval elotte nem "szabad" inni es hogy az a legegyszerubb. Ugyhogy en eddig ugy csinaltam.ma mintha mar erosodott volna a tesztcsik a tegnapihoz kepest de a digi kijelzo meg negativnak mutatja.talan holnapra vagy vasarnapra jo lesz , de majd megirom. Veled mi ujsag?
2014. márc. 7. 13:11
 58/186 A kérdező kommentje:
nekem mindig estét mondtak, h akkor kell, akkor van a legtöbb lh...mert ugye hajnalba van ovu..de csináld ahogy gondolod, és remélem pozi lesz!! :) drukkolok !
2014. márc. 8. 20:55
 59/186 anonim ***** válasza:

Hat valoszinuleg vagy nem volt ebben a honapban ovum vagy tenyleg rosszul tettem h reggelibol csinaltam, de ez mar a 18.napom es meg mindig negativ. De ebben a honapban nem is ereztem ovus fajdalmat.

Most meg a tesztem is elfogyott, erre a honapra mar nem is eri meg venni masik csomagot.

Te hogy vagy?

2014. márc. 10. 09:36
 60/186 A kérdező kommentje:
szia!kéne vezetned görbét, mert nekem teszt nélkül is látszik az ovum! azzal tudnád figyelni! nem próbálod meg kövi ciklusnál? velem semmi.. :( várom a kövi ciklusom
2014. márc. 11. 18:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!