Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/186 A kérdező kommentje:
még szerintem korai ! de nekem is szurkál néha a jobb oldalam, ill néhe feszűl..főleg mikor meelek vmit.ma voltam vásárolni, itt éreztem. nekem is vannak olyan menzis érzéseim..de már nincs sok hátra. :D
2014. febr. 14. 12:47
 32/186 anonim ***** válasza:
100%

Mar csak 5nap :-) orulok h nem vagyok egyedul ezekkel a tunetekkel/erzesekkel :-) jo igy megosztani oket:-)

Am a hasfajas azota hol megvan hol nincs viszont most munka utan megint dog faradt vagyok. Ebbol most is alvas lesz:-) de amugy kicsit tartok tole hogy elkaptam vmi virust a fonokom lanyatol mert ma nagyon furan ereztem magam, hanyingerem is volt fajt a fejem is a szemeim mogott, olyan "megfazasosan". Es o meg most negyedik napja fekudt otthon betegen :-/

Ja, ma babaztam :-) egy hat honapos csoppseget babusgattam, tokre megmelengette a szivem, annyira jo volt :-) akkor arra gondoltam hogy remelem hamarosan az en babamat is ugy fogom az olemben tartani:-)

Raadasul a bnomet kedden viszem ultrahangra (16hetes kb-most fog kiderulni), ugyh igy pont egy nappal nemvart elott...furcsa lesz...

Na nem untatlak tovabb .... :-) majd irj

2014. febr. 14. 18:47
 33/186 A kérdező kommentje:
nekem képzeld a wc papíron volt egy tűhegyni törlésnyi vér..nem tudom mi lehet, nem élem bele magam semmibe..de meglepődtem, mert mindig figyelem..már elkönyveltem h nekem ilyen kizárt..erre most volt
2014. febr. 14. 19:46
 34/186 anonim ***** válasza:

Hat remelem jot jelentett a picuri ver :-)

En is mindig azt hittem h olyan nalam nem leget aztan tavaly egyszer amikor meg csak megszakitasosan voltunk egyutt (am mi 7, 5evig ugy "vedekeztunk") azutan kb 9-10 napra volt egy icipici barna a wc papiron. Akkor meg is lepodtem h olyan meg sosem fordult elo, es mivel az idopont is stimmelt azt hittem h beagyazodas.de nem az volt sajnos pedig mar akkor is orultem volna neki nagyon :-(

De nagyon remelem hogy a te esetedben tenyleg azt jelenti:-)

2014. febr. 15. 09:19
 35/186 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Hogy birod? Akkor holnap reggel tesztelsz?
2014. febr. 17. 16:53
 36/186 A kérdező kommentje:
Szia! Ha fenn lesz a hőm akkor szerintem igen. az a baj, h csak 1 tesztem van itthon, és lehet el kéne azt tennem szerdára..nem tudom..megálmodom szó szerint! Nálad mizu? :)
2014. febr. 17. 17:53
 37/186 anonim ***** válasza:

Hat en hazafele munkabol beugrottam venni tesztet, a legjobb markat es a legerzekenyebbet amit itt lehet kapni. Mivel ketto volt a dobozban gondoltam egyet ellovok, allitolag ez annyira jo h nem muszaj reggeli elsobol csinalni. Ugyh megcsinaltam de negativ lett.amugy erre is szamitottam. De nagyon remelem hogy nem jon meg es szerda reggelre a masik majd pozi lesz.

Szerintem csinald meg a tiedet reggel aztan ha ugy van akkir holnap tudsz venni masikat. Viszont ha holnap reggel negativ akkor szrtem csak csutortokon tesztelj megint ha szerdan nem jon meg. Szurkolok! Majd irj!!

2014. febr. 17. 19:57
 38/186 A kérdező kommentje:
milyen tesztet vettél?
2014. febr. 17. 20:18
 39/186 anonim ***** válasza:
Az a neve hogy First Response. De en angliaban elek.
2014. febr. 18. 11:03
 40/186 anonim ***** válasza:
Teszteltel reggel?
2014. febr. 18. 11:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!