Lehet még reménykedős hónapunk?
Mar csak 5nap :-) orulok h nem vagyok egyedul ezekkel a tunetekkel/erzesekkel :-) jo igy megosztani oket:-)
Am a hasfajas azota hol megvan hol nincs viszont most munka utan megint dog faradt vagyok. Ebbol most is alvas lesz:-) de amugy kicsit tartok tole hogy elkaptam vmi virust a fonokom lanyatol mert ma nagyon furan ereztem magam, hanyingerem is volt fajt a fejem is a szemeim mogott, olyan "megfazasosan". Es o meg most negyedik napja fekudt otthon betegen :-/
Ja, ma babaztam :-) egy hat honapos csoppseget babusgattam, tokre megmelengette a szivem, annyira jo volt :-) akkor arra gondoltam hogy remelem hamarosan az en babamat is ugy fogom az olemben tartani:-)
Raadasul a bnomet kedden viszem ultrahangra (16hetes kb-most fog kiderulni), ugyh igy pont egy nappal nemvart elott...furcsa lesz...
Na nem untatlak tovabb .... :-) majd irj
Hat remelem jot jelentett a picuri ver :-)
En is mindig azt hittem h olyan nalam nem leget aztan tavaly egyszer amikor meg csak megszakitasosan voltunk egyutt (am mi 7, 5evig ugy "vedekeztunk") azutan kb 9-10 napra volt egy icipici barna a wc papiron. Akkor meg is lepodtem h olyan meg sosem fordult elo, es mivel az idopont is stimmelt azt hittem h beagyazodas.de nem az volt sajnos pedig mar akkor is orultem volna neki nagyon :-(
De nagyon remelem hogy a te esetedben tenyleg azt jelenti:-)
Hat en hazafele munkabol beugrottam venni tesztet, a legjobb markat es a legerzekenyebbet amit itt lehet kapni. Mivel ketto volt a dobozban gondoltam egyet ellovok, allitolag ez annyira jo h nem muszaj reggeli elsobol csinalni. Ugyh megcsinaltam de negativ lett.amugy erre is szamitottam. De nagyon remelem hogy nem jon meg es szerda reggelre a masik majd pozi lesz.
Szerintem csinald meg a tiedet reggel aztan ha ugy van akkir holnap tudsz venni masikat. Viszont ha holnap reggel negativ akkor szrtem csak csutortokon tesztelj megint ha szerdan nem jon meg. Szurkolok! Majd irj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!