Jövőhéten az orvos látja majd h. sikeres-e ez a hónapunk?
Figyelt kérdés
7én mestruáltam,a héten volt peteérésem,és 31 én délelőtt megyek hasi ultrahangra!Az orvos fog már látni valamit?2013. máj. 26. 19:33
2/7 anonim válasza:
A babából ha van biztos nem láthat még semmit, de azt megtudja nézni, hogy a méh nyálkahártya hány mm.
3/7 anonim válasza:
Nem valószínű, ez még nagyon korai. Mikor orvoshoz mész, még a beágyazódás fog folyni, ha valóban sikeres a hónap. Csak a legjobbakat kívánom!
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! és a méh nyálkahártyájának változása,vastagsága mire utal?
2013. máj. 26. 20:22
5/7 anonim válasza:
A vastag méhnyálkahártya feltétele, hogy be tudjon ágyazódni a zigóta. Ha felritkulást lát a vastag nyálkahártyán, az annak a jele lehet, hogy az embrió elkezdett beágyazódni.
6/7 A kérdező kommentje:
hát remélem valamit fog látni,nagyon szeretnénk a kicsit!!!!
2013. máj. 26. 21:13
7/7 anonim válasza:
Bár már 4 éves a kérdés, válaszolok. Először is: a zigóta nem ágyazódik be (vagyis ha igen, az méhen kívüli terhesség, mert kétsejtes állapotban -ez a zigóta- még a petevezetékben van a megtermékenyített petesejt). A megtermékenyítés után kb a 6-7. napon a blastocysta stádiumban ágyazódik csak be. Egyébként modern UH-val látják. Pont ezért kell korai terhesség esetén UH-ra menni (vagy legalábbis erősen ajánlott), mert meg tudja nézni az orvos, hogy hol történt a beágyazódás. Mivel ha a hasüregbe vagy a petevezetékbe, akkor sürgősen abortálni kell. (A dús erezettség miatt olyan erős vérzés alakul ki, hogy helyben elvérzik a kismama.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!