Az orvos tévedett volna? Meg sem vizsgált szinte:/? SOS?
Figyelt kérdés
május 7-én késve megjött de 4 napig csak barna vérzésem volt,előtte levő hónapban megszakítással védekeztünk 1x pedig kilyukadt a gumi, a barnázás elmúltától mindennap fájdogál a hasama barnázás körül előttem 3 tesztem mindegyik negatív lett!a nőgyógyász múlt héten nem ultrahangozott,csak kézzel megnyomkodott,azt mondta a panaszaimra,hogy cisztám nincs,és kóros elváltozás sem!Tegnaptól érzékeny a cicim,de leginkább a jobb,és ma olyan erősebbeket nyilalgatott a jobb petefészkemhez!Teszteljek szerintetek?A doki tévedett volna?Mert akkor időben szeretném az aktuális vitaminokat beszerezni!Jah és ez az első baba projectes hónapunk:)2013. máj. 26. 18:24
1/5 anonim válasza:
Minek védekeztek ha akartok gyereket?
Tesztelj vesztenivalód nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
mert ebben a hónapban volt az esküvőnk,és ezt akartok letudni a babáig! de ilyen tapasztalokat szeretnék...
2013. máj. 26. 18:31
3/5 anonim válasza:
A doki kézzel is meg tudja állapítani a terhességet abból, hog meg van-e nagyobbodva a méhed!!!
3 negatív teszt után, meg a doki után én már nem reménykednék!!!
4/5 anonim válasza:
nem valószínű, hoyg terhes vagy, ha a teszt is nega és a doki sem látott terhességre utaló jelet. Máskor mindig pontos és rendes mensid van? fogigátlót nem szedtél?
5/5 A kérdező kommentje:
sosem szedtem fogamzásgátlót,és eddig mindig normális volt,azt mondta az orvos,hogy a stressztől volt a színe más!az egyik barátnőmnek az orvos nem látta a 8 hetes magzatot,ezért jutott eszembe,de akkor ez a hónap bíztatóbb!
2013. máj. 26. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!