SOS? GYorsan segítség? Tévedett az orvos?
Szerinted ilyen komoly problémára itt valaki tud megnyugtató választ adni?
ha nem bízol az orvosodban, irány egy másik.
a cukorbetegség okozhat veseelégtelenséget. de hosszú távon. Akkor már régen cukros lenne a kutyád.
De azért nem ártana kideríteni, hogy mitől van,és milyen fokú. Hiszen így-vagy úgy segíteni kéne rajta
Hát ez elég gáz, hogy romlik az állapota. Én azt javasolnám, hogy hívd fel a dokit, és beszéljétek meg.
Sajnálom a kutyit! Jobbulást!
Mindenképpen vidd másik orvoshoz amilyen hamar csak lehet,nem megijeszteni akarlak,de mind a kettőnek végzetes következményei lehetnek.
Mint ahogy előttem is írták a cukorbetegség következménye lehet vese elégtelenség.Az hogy nem lát akkor már régen cukrosnak kell,hogy legyen az én kutyámnak másfél év múlva kezdet el romlani a látása,de addig nem birta volna ki inzulin nélkül.A cukorbetegségnek jellegzetes tünetei vannak,rengeteg vízivás,aceton szagú lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!