Van egy gyönyörű, hosszú szőrű 12 hetes skótjuhász kölyök kutyánk. Eddig életvidám volt, most hirtelen megváltozott minden. Kedvtelen, nem eszik, kerüli a társaságomat, folyton csak iszik. Mit tegyek? Orvos nem tud mondani semmit se.
hogy-hogy nem tud semmit csinálni az orvos???...
keressetek másik dokit.
a sok ivás lehet veseelégtelenség, de inkább lázra tippelnék...
az oltásai gondolom megvannak.
hasmenés/hányás volt már?
ha igen, legkésőbb holnap másik állatorvoshoz vinni!
Mire nem tud mondani semmit az orvos?
Milyen vizsgálatok voltak? Vérkép,vizelet, utrahang.....
Ha nem tud mit mondani az orvos akkor menjetek olyanhoz aki tud is valamit
Holnap reggel azonnal másik állatorvos!
Ha egy kutyának nincs étvágya, és kedvetlen (ilyen fiatalon!!) akkor beteg, olyan nincs, hogy a doki semmit nem tud mondani. Akkor az egy rakás szerencsétlenség.
Csináltass neki vérképet, hasi és szív ultrahangot.
Az lesz ! Csak kinti kutyus ugye és falun lakunk. A körzetbeli orvos elment innen,nekem még nincs meg a jogsim,se az autóm. A legközelebbi orvos 40 km-re volt és óhajtott fogadni.
Amugy nem hányt.Most voltam kint nála,most már elfogadta a jutalomfalatot is,ami délelőtt még nem.
De csak a skót juhászainkkal vannak iylen tünetek. a 2 spitz (2 ill. 3 éves) és soha,semmi baj nem volt. Nem értem..
Ha rám gondoltál, akkor semmi ilyesmire nem céloztam (egyeseknek üldözési mániájuk van már)
De az biztos,hogy a tenyésztő orvosa ismeri a fajtát és a fajta betegségeit, Biztosan jobban mint a falusi állatorvos
Elmegyünk Szegedre. És átesünk ezen is és semmi baj sem lesz !
Nagymamám mellesleg skótjuhászokat és spitzeket tenyészt már 2 évtizede lassan, DE csak azokkal a kutyusokkal van ilyen baj,amelyek nálunk vannak,hozzánk kerülnek.. de csak skótok.
Azért köszönöm szépen a kommentárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!