Ez mi lehet? Lehet hogy tévedett az orvos? Mit csináljak?
Lányoknál a fehér folyás normális jelenlség a mensit megelőzően vagy a mensi után jelenik meg,minden napos kis mennyiségű folyást jelent.Viszont ha viszket és csíp(esetleg ha még meg is nézed és más a színe a nemiszervednek,a szeméremdobra gondolok most,tehát pirosas) a nemiszerved környékén,már ha jól vettem ki,akkor az bakteriális fertőzés,gomba is lehet,vény nélkül lehet kapni kenőcsőt rá.Folyással csak akkor van gond ha lényegesen eltér az addigi folyásodtól,tehát sűrűbb,a színe is másabb(a fehér folyás gyakran sárgás is tud lenni,hisz nincs lehetőség a tisztasági betét gyakori cseréljére sok helyen,így amikor ez a fehéres,vagy éppen átlászó színű folyás megszárad a színe sárgássá válik)esetleg még szaga is erősebb(minden testnedvnek van szaga),akkor előfordulhat hogy gombás fertőzésről van szó.
MIlyen orvosnál voltál,hogyan vizsgált meg,hány éves vagy ezek fontos tudni valók!
De az orvos is tévedhet.
Háziorvosnál voltam.
14 éves vagyok.
És köszönöm a választ.
A háziorvosnak el kellet volna küldenie leoltásra. Ezt a vizeletből laborban végzik. Ebből tudják pontosan megállapítani, hogy milyen bacilus okozza a fertőzést és erre tudnak célzott antibiotikumot írni. A háziorvosi rendelőben csak azt tudják megállapítani, hogy vér vagy fehérje van a vizeletedben, de azt nem, hogy a fertőzést pontosan mi okozza.
Menj vissza a háziorvoshoz és kérj tőle laborvizsgálatot (talán jobb lenne, ha anyukád is elkísérne, hogy ne mondhassa az orvos, hogy 14 évesen ne okoskodj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!