Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reménykedős hónapunk?

Lehet még reménykedős hónapunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szombat és hétfő este voltunk együtt párommal, és csütörtök hajnalba volt ovum. Szerda esti LH teszt full pozitív volt. Lehet még baba vagy ne is reménykedjek?
2014. febr. 7. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/186 anonim ***** válasza:
Igaz:-) az a lenyeg :-)
2014. febr. 7. 16:54
 12/186 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Na elkaptad a parod reggel? Mi egyutt voltunk szorgalmasan meg tegnap este:-) mostmar csak 11 nap a nemvartig!!
2014. febr. 8. 19:38
 13/186 A kérdező kommentje:
Szia ! Igen ! Igaz nem reggel, délután lett belőle ! :) De ez már ugyse a projekt része volt, inkább az élvezet kedvéért! :) igen, még 9 nap!!! :) KEdd megyek endo dokihoz, kivi vok mit mond! Te vezeted a hőd amúgy?
2014. febr. 10. 09:48
 14/186 anonim ***** válasza:

Szurkolok h minden ok legyen az endo dokinal! Nem vezetem a hom, remelem nem is lesz ra szukseg:-) szamolom a napokat en is nagyon:-) amugy tudom h meg nem erezhetek semmit a baba miatt (ha osszejott) de szurkalgat neha a hasam alja meg tegnap ket es fel ora kerteszkedes uran "el volt faradva". Ilyet nem szoktam erezni. De rafogom arra h 3. napja nem voltam "nagywc"-n :-/

Te erzel vmit?

2014. febr. 10. 12:22
 15/186 A kérdező kommentje:
nálam is kb ez a szurka van :( jobb oldalam .. meglátjuk ;)
2014. febr. 10. 13:14
 16/186 anonim ***** válasza:
Nekem inkabb a bal oldalt ahol az ovus fajdalom is volt.de ez is kicsit arra hasonlit. De azt nem hiszem hogy megegyszer pe-m lenne. De ezek szerint neked is ua az oldal ahol az ovus fajdalom volt. Na majd meglatjuk jelent e vmit...:-) amikor mehen kivulid volt akkor figyelted elotte a jeleket ugy mint most? Mit ereztel?
2014. febr. 10. 13:43
 17/186 A kérdező kommentje:

ááá semmit!! nem is mértem, talán a köztes időt figyeltem, de az se jött be, mert tavaly febr 19.én volt meg utoljára és az első pozi tesztem márc 28.a volt! akkor tuti későbbi peteérésem volt!

a cicim volt érzékeny, de semmi egyéb tünetem nem volt!

2014. febr. 10. 15:22
 18/186 anonim ***** válasza:

Hat majd kiderul akkor h ezalkalommal osszejon-e meg mit fogsz/fogunk erezni :-) amugy tokre ugy erzem a bal oldalamat mint ovukor...

Es tuti nem bekepzelem mert nyomasra is faj pont mint ovukor. Neked is ugy van meg? Szerinted lehetseges h megint peteeresunk van???!! Vagy mas lehet? Probaltam keresni hatha vkinek igy volt es baba lett de nem talaltam ilyen temat..

2014. febr. 11. 11:34
 19/186 A kérdező kommentje:
ma nem éreztem ...fene tudja, de esetleg csinálj lh tesztet, ha van ;)
2014. febr. 11. 17:26
 20/186 anonim ***** válasza:

Szia! Nem csinaltam vegulis lh tesztet, nem volt otthon, boltba meg lusta voltam elmenni erte. Amugy tegnap volt egy kisebb koccanasom delben, elegge megviselt, de remelem nem lett baj odabent ha vmi elkezdodott... amugy egesznap utana nagyon feszult a hasam a sokktol. Estefele meg eleg durvan szurkalgatott.

Te hogy vagy?

2014. febr. 13. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!