Lehet még reménykedős hónapunk?
JAj szegény !! :( :( mi történt? neked mentek ?
tavaly mielőtt pozit teszteltem volna..előtte pár nappal márc 16.án..kocsival mentem haza pestről velencére..tudod akkor volt a nagy hó..m7es lezárva, minden csúszott stb..na ott tiszta gyomorgörcsöm lett...igaz h méhen kívüli lett..de az nem attól! szóval sztem nem lehet baj! nekem ma megugrott a hőm picit..reménykedek..de még mindig van pár napunk! kezdek türelmetlen lenni ! :)
Hat igazabol en voltam a hulye mert mindenhol jart az agyam csak ott nen ahol kellett volna. Kisebb dugo volt egy utjavitas miatt (lampa is volt), es az elotyem levo egy kicsit elorebb araszolt de nekem tok ugy jott le hogy mar elinduult rendesen, mintha zoldre valtott volna a lampa. De en a lampat nem is lattam a sor miatt. Aztan megiscsak megallt , en meg hiaba akkor meg csak egyesben indultam el es ratapostam a fekre de mar keso volt. Halistennek az o kocsijanak semmi baja nem lett, az enyemrol csak a racs tort le amin a jel van, meg a lampatarto muanyag repedt meg ami kivulrol nem is latszik. Ugyh nagyon magam alatt voltam, hogy ilyet csinaltam.meg sosem fordult ilyen elo velem pedig mar 6eve vezetek minden nap mindenfele korulmenyek kozott.de a parom nyugtatott egesz delutan-este hogy semmi baj stb meg simizte a hasam :-)
Hat remelem minden ok tenyleg. Durva amugy hogy akkor tortent nalad is az amikor babas lettel. De tuti nem amiatt lett mehen kivuli.
Amugy mar en is egyre turelmetlenebb vagyok a varakozasban de azert igyekszem nyugton maradni. Mar csak 6nap!!! Valahogy csak kibirjuk;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!