Lehet még reménykedős hónapunk?
Itt egy kep (rem.jo a link)
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
2014. ápr. 27. 23:44
Ugy latom vmi miatt nem jo a link.. :-( na mindegy...az a lenyeg hogy pozi...
2014. ápr. 27. 23:52
103/186 A kérdező kommentje:
De jóóóó !! Még jó h teszteltél!! Este én is lövök egyet, h időbe legyünk !!!! Jókor voltatok, és ma is !!!! De jóóóó
104/186 A kérdező kommentje:
sajna nem jó a link :( :(
Ja sajna vmi miatt nem jo...majd ha lesz idom kesobb meg megprobalom feltenni ujra.
Ja ugy orulok neki minthacsak a terhessegi teszt lett volna pozi :-) madarat lehetne velem fogatni egesz nap:-) alig varom hogy hazaerjek munkabol es elkapjam a parom :-) remelem nem lesz nagyon kinyulva munka utan :-)
Nem irtad, mesz petekukkra most is? Ja, el ne felejts tesztelni ma :-)
2014. ápr. 28. 13:48
106/186 A kérdező kommentje:
nekem nega,halványka 2.csík ! De általába pontos 14 v 15. nap szokott ! ;) Kapd el apát! ;) A héten csüt és szombat tervezek babaprojekt együttlétet! ;) De tesztelek majd szerdától megint! ;) puszi
Szurkolok! !:-) elkaptam a parom ;-) este 7-kor es 10-kor is ellottem viszont egy-egy ovutesztet es mindketto negativ... nem ertem, ezek szerint a tegnap elotti vagyis a 8.napi lett volna a masik pozitiv? Mert a leiras szerint 2nap kell mosolygos fejecskenek lenni... most szerinted hagyjam abba akkor mar erre a honapra a tesztelest vagy ne? A papirja szerint ha volt smile fejecske akkor utana nem kell abban a honappban...??
2014. ápr. 29. 00:08
108/186 A kérdező kommentje:
Szerintem középidőige tesztelj esténként, hátha ez csak vmi spontán peteérés volt, és az igazi csak most lesz!! Ha mérnél, azon látnád mikor van ténylegesen, és megreped e !
Nekem olyan a tesztem ugye h 2. csík erős akkor van pozi vagy magas lh csúcs, másnap hajnalba reped elvileg és még aznap is kell sex! A te fajtád sajnos nem ismerem, de sztem 2 naponta legyetek együtt!! És tesztelj! Én is hoztam magammal melóba, este tesztelek!
Ja kozepidoig ill amig meg van addig tesztelek... egyebkent ma is negativ volt. Kivancsi leszek...hogy egyutt leszunk e ketnaponta majd kiderul... igyekszunk :-)
2014. ápr. 29. 20:21
Majd irj h mlyen lett neked :-)
2014. ápr. 29. 20:22
Kapcsolódó kérdések: