Ki nem várja dec.8-ra?
Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?2013. nov. 20. 12:28
81/107 anonim válasza:
Sziasztok N vagyok,nekem is van egy nega tesztem 10-es vaterás :s vagy korai voltam vagy nincs baba,ma elég erős menzis görcseim voltak....
82/107 anonim válasza:
Sajnalom akinek megjott. Bizzubk benne,h hamarosan osszejon. Lazitsunk,pihenjunk,Karacsonyozzunk.
83/107 anonim válasza:
Megsem pecsetelek, a premens tabi megint kitolta egy nappal a mensit.
Orsi
84/107 anonim válasza:
Sajnos nekem ma reggelre megjött :( További sok sikert mindenkinek! N
85/107 anonim válasza:
Sajnálom N :(
Nekem már el is múlt. Hátha a köv. hónap a mienk lesz.
én elkezdem inni az inofolic port!!!
86/107 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is holnapra már rendesen megjön. Most megint iszom a cickafark és palástfű teákat a premens tabi mellé. A teakeverék már a kisfiamnál is bevált.:)
Orsi
87/107 A kérdező kommentje:
sziasztok. nekem mára ilyen a görbém. sajnálom akinek megjött, új hónap új remény. [link]
2013. dec. 11. 13:25
88/107 anonim válasza:
Kerdezo ez szep gorbe. :)
Mi ujsag Veled? Mikor tesztelsz?
Orsi
89/107 A kérdező kommentje:
szia Orsi. Most csináltam egy facelle tesztet. Hát nem merem teljes biztonsággal állítani, hogy látok rajta még egy csíkot. Holnap reggel tesztelek újra. Megírom, hogy mi az eredmény. Köszönöm az érdeklődést.
2013. dec. 12. 18:40
90/107 anonim válasza:
Nagyon szoritok! Mindenkepp ird meg mi lett.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!