Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja dec.8-ra?

Ki nem várja dec.8-ra?

Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?
2013. nov. 20. 12:28
 51/107 anonim ***** válasza:
Gratulalok. Akkor megsem jott meg?
2013. dec. 5. 16:34
 52/107 anonim ***** válasza:
47-es köszi.Ez az első hónap hogy mérem.Remélem tényleg sikerült. Kedd óta 36,8-ról felment 36,9-re.De nem akarom elbízni magam.Rossz csalódni. Kedves "A" nagy gratula neked a pozitív teszthez. És mindenkinek azt kívánok a fa alá. :)
2013. dec. 5. 16:42
 53/107 anonim válasza:
Sziasztok.:-) Kedves "A"gratulalok!Tegnap irtam hogy ugy erzem hogy most osszejott a baba,de reggel amikor felkeltem ketto pici pattanas volt a homlokomon es menses elott mindig ez van :-(.Valaki volt ugy hogy minden tunete arra mutatot hogy menses lesz es vegul baba lett?
2013. dec. 5. 18:04
 54/107 A kérdező kommentje:

Sziasztok!! "A" gratulálok. Boldog babavárást. A pattanással kapcsolatban csak annyit hogy nekem terhesen brutál pattanásos volt az arcom. Szóval nem biztos hogy a mensi jele. Még nem szabad feladni a reményt.Nekem ma ilyen a görbém.

[link]

Szerintetek mikor érdemes ilyen görbével tesztelni???

2013. dec. 6. 07:22
 55/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Mára vagy holnapra nem várom,és persze nem bírtam ki és előttem reggel egy x-epilt. Fúl negatív.Gondolom ha lenne valami akkor azért halványan ott kéne lennie a csíknak.Már nem nagyon reménykedek. A hőm fent van de még leeshet. :( Mindenkinek nagyon drukkolok.

[link]

2013. dec. 6. 08:42
 56/107 anonim ***** válasza:
sajnos megjött..
2013. dec. 6. 09:37
 57/107 A kérdező kommentje:
Lauraneva sajnálom hogy nem sikerült. Új hónap új remény.
2013. dec. 6. 10:14
 58/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Nekem két napja késik, de a teszt negatív :( Lili

2013. dec. 6. 13:33
 59/107 A kérdező kommentje:
Lili, vezetsz görbét??
2013. dec. 6. 14:13
 60/107 anonim ***** válasza:

Igen, vezetek. Belinkelem:

[link]

Lili

2013. dec. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!