Ki nem várja dec.8-ra?
Sziasztok. Lili, nagyon szép ez a görbe, egy-két nap múlva én még csinálnék egy tesztet.
Nekem ma ilyen a görbém. Sajnos nem bírtam ki és csináltam egy tesztet. Full negatív lett, de abba bízok hogy még hamar volt a tesztelés.
Van még valaki itt aki nem várja mostanában?? Hogy állsz? Milyen a görbéd??Nekem mára ilyen:
Lili vagyok. Még mindig nem jött meg. 32. napja a maia ciklusomnak. Általában 26 naposak szoktak lenni. Teszt 29. napon negatív volt. A hőm ma 2 tizedet esett :(
hát így állok...
Kérdező, a görbéd elég jól fest, szorítok:)
ÉN holnapra vagy utána nem várom, de szinte 100% hogy meg fog jönni. Ne kérdezzétek, honnan tudom egyszerűen érzem. Most már csak azon izgulok, hogy holnap jöjjön meg, mert szombaton kirándulni megyünk Bécsbe.
Akinek megjött nagyon sajnálom. :( de tényleg ne adjátok fel, előbb utóbb Mindenki babás lesz majd.
Kérdező nagyon szép a görbéd. :)
Orsi (a már időközben 16 hós kisfiú anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!