Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja dec.8-ra?

Ki nem várja dec.8-ra?

Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?
2013. nov. 20. 12:28
 61/107 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Lili, nagyon szép ez a görbe, egy-két nap múlva én még csinálnék egy tesztet.

Nekem ma ilyen a görbém. Sajnos nem bírtam ki és csináltam egy tesztet. Full negatív lett, de abba bízok hogy még hamar volt a tesztelés.

[link]

2013. dec. 7. 06:46
 62/107 A kérdező kommentje:

A kisfiammal ilyen volt a görbém:

[link]

2013. dec. 7. 06:48
 63/107 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok. Nekem ma megjött úgyhogy kicsit most elegem van. Belefáradtam a folytonos reménykedésbe,talán így kell lennie.Na mindegy.Nektek további sok szerencsét és mielőbbi pozitív tesztet kívánok.
2013. dec. 8. 07:33
 64/107 anonim válasza:
Sziasztok.Mara nem vartam,details tegnap megjott.Kezdem teljesen elvesziteni a rememyt.Azert nektek sok sikert kivanok.
2013. dec. 8. 09:34
 65/107 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Sajnálom, hogy most nem sikerült nektek. :( Nem szabad feladni a reményt. Kicsit lazítsatok, itt vannak az ünnepek.
2013. dec. 8. 18:45
 66/107 anonim ***** válasza:
Köszi kedves kérdező,igazad van.Itt a karácsony épp itt az ideje a lazításnak is.Kicsit feltöltődni stb. Szép ünnepeket mindenkinek.
2013. dec. 9. 08:39
 67/107 A kérdező kommentje:

Van még valaki itt aki nem várja mostanában?? Hogy állsz? Milyen a görbéd??Nekem mára ilyen:

[link]

2013. dec. 9. 09:23
 68/107 anonim ***** válasza:

Lili vagyok. Még mindig nem jött meg. 32. napja a maia ciklusomnak. Általában 26 naposak szoktak lenni. Teszt 29. napon negatív volt. A hőm ma 2 tizedet esett :(

hát így állok...

Kérdező, a görbéd elég jól fest, szorítok:)

2013. dec. 9. 10:55
 69/107 A kérdező kommentje:
Kedves Lili. Köszönöm szépen ,hogy szorítasz nekem, három nap múlva okosabb leszek és remelem boldogabb. :) Amúgy a két tized fok még nem jelent semmit. Ha holnap felmegy újra akkor még van esély rá. Szorítok neked.
2013. dec. 9. 11:16
 70/107 anonim ***** válasza:

ÉN holnapra vagy utána nem várom, de szinte 100% hogy meg fog jönni. Ne kérdezzétek, honnan tudom egyszerűen érzem. Most már csak azon izgulok, hogy holnap jöjjön meg, mert szombaton kirándulni megyünk Bécsbe.

Akinek megjött nagyon sajnálom. :( de tényleg ne adjátok fel, előbb utóbb Mindenki babás lesz majd.

Kérdező nagyon szép a görbéd. :)

Orsi (a már időközben 16 hós kisfiú anyukája)

2013. dec. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!