Ki nem várja dec.8-ra?
Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?2013. nov. 20. 12:28
21/107 anonim válasza:
Szia! én dec 1-3 között nem várom (szokásos késés belekalkulálva)Nincs baba még, fél oldalt zárt vagyok :(
Imádkozom mindenkiért, aki babát szeretne :)
22/107 anonim válasza:
Szia.Én dec 11-12-re nem várom,szintén második baba,már van egy 2 éves lányom és ez lesz a második hónapunk.Remélem a
tesó nem várat magára annyit mint a lányom ( majdnem 2 év után jött össze ).
23/107 anonim válasza:
Sziasztok,
Én dec. 3-4-re nem várom. Kb. 1 éve szeretnénk babát, egy sikertelen terhesség, és fél éve pihenő után ez most a második hónap, hogy próbálkozunk. A görbém nem túl bíztató (nem ment fel a hőm), de reménykedem.... Lili
24/107 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Mindenkinek kívánom, hogy karácsonyra babát hozzon a Jézuska a fa alá.:)
2013. nov. 25. 13:57
25/107 anonim válasza:
De jó is lenne:) Neked is ezt kívánom!!
26/107 anonim válasza:
Szia.En is pont december 8.-ra nem varom :-),11honapja probalkozunk.Abban remenykedem hogy a baba lesz a karacsonyi ajandek :-).Szurkolok neked es a tobbieknek is.
27/107 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Én is nagyon bízom benne, hogy sikerül elsőre a tesóka.
2013. nov. 26. 08:42
28/107 anonim válasza:
Sziasztok!! Én sem várom 3.ára :) Első baba lenne 1,5 éve próbálkozunk. Ebben a hónapban kezdtük el szedni a méhpempőt remélem meg lesz a hatása!!:)Mindenkinek kívánok mihamarabbi babásodást!!:) A.
29/107 anonim válasza:
Szia A!
A méhpempőt hogy szeded? Mennyit, milyen időközönként? Lili
30/107 anonim válasza:
Szia Lili!! Minden nap szedjük a párommal reggel étkezés előtt éhgyomorra. 1-2 grammot nyelv alá tesszük onnan szívódik fel!!Valami borzalmas íze van de nekem már fel sem tűnik annyira!:) é 28 napos kúrában szedem párom 90 naposban :) 100%-os tisztaságút vettünk és csak azt érdemes. csatolok egy linket el tudod olvasni mi mindenre jó még és hogy milyet érdemes venni!!:) A. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!