Ki nem várja dec.8-ra?
Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?2013. nov. 20. 12:28
91/107 anonim válasza:
Remélem holnap mosolygós reggeled lesz....:) :)
Várjuk, hogy megírd majd. Én is szorítok. Lili
92/107 anonim válasza:
Én is drukkolok neked kedves kérdező!! Remélem nekem sikerült :))
Nelli
93/107 anonim válasza:
Rosszul írtam,telóról nem megy még :)
Remélem NEKED sikerült :)
Nelli
94/107 A kérdező kommentje:
jó reggelt mindenkinek. köszönöm hogy szorítotok nekem. reggel egy gabriel-el teszteltem azt negativnak láttam. megpróbálom elküldeni a képeket. szóval nem tudom, hogy mit gondoljak.
2013. dec. 13. 07:11
97/107 anonim válasza:
Szia,az első teszt nekem egyértelműen pozitív,a gabriel teszten mintha lenne halványan valami.....
Egyforma erősségűek?
Nagyon szorítok neked :)
Nelli
98/107 anonim válasza:
Az első teszt kétség kívül pozitív. Furcsa, hogy a másikon nem egyértelműen kivehető a második csík. Nekem is csak ez jutott eszembe, hogy az első nem 10-es érzékenységű, a második meg 25-ös? Tapasztalsz valami tünetet? Lili
99/107 anonim válasza:
Szerintem ez pozi!!:)
Nekem is így volt a kisfiamnál este egyértelmű volt másnap reggel egy másikkal meg alig látható. Azért halkan gratulálok!!
Orsi
100/107 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen, kedvesek vagytok. A kisfiammal is ennyire halvány volt a gabreil teszt. Remélem az orvos is megerősíti majd. Azért még írok ide mikir az orvos is látott. Mindenkinek köszönöm, hogy itt voltatok velem. Mindenkinek kívánom, hogy átélje az anyaság örömèt egyszer vagy akár többször is. Minden jót.
2013. dec. 13. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!