Ki nem várja dec.8-ra?
Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?2013. nov. 20. 12:28
41/107 A kérdező kommentje:
Szerintem én csak a jövő héten tesztelek, mert ahogy elnézem 29-e körül lehetett a pém. Szóval nem sok értelme lenne tesztelni a héten.
2013. dec. 3. 12:12
42/107 anonim válasza:
Sziasztok!
En 10-11-re nem varom. Erzekenyebbnek erzem a cicimet, meg fajdogal a hasam meg szurkalast erzek. Ezen kivul nincs semmi. Homet nem tudom merni, mert kisfiam meg van, hogy ebred ejjel.
15 honapos kisfiu anyukaja
43/107 anonim válasza:
sziasztok.Én 7-re nem várom (nagyon nagyon nem)Most volt az első hőmérőzős hónapom. Nem tudom hogy jó-e ezért megkérdeztem itt a lányokat azt mondják van remény.Hát majd hétvégén kiderül.Tünetem: a melleim oldalt fájnak nem vészesen és néha nagyon belenyilall, a hasam szurkálgat és olyan mintha nyomást éreznék benne.Nem esik jól hason feküdni,nem tudom hogy tünet-e de nagyon ég a gyomrom ami soha de soha nem szokott.Hát röviden ennyi.Mindenkinek pozitív tesztet kívánok a fa alá. Itt a görbém ha megnéznétek.
44/107 A kérdező kommentje:
Üdv nektek is. Nekem semmi tünetem nincs. A melleim egyáltalán nem fájnak. A hasam fájdogál olyan mensi szerűen. Remélem azért még pozitív lesz ettől a tesztem a jövő héten.
2013. dec. 3. 21:31
45/107 anonim válasza:
Sziasztok.Mar emlitettem hogy end is dec.8.-ra nem varom,gondolom hogy egy hetet varok a tesztel,persze ha meg nem jon.Nekem peteeres utan mindig elkezdenek oldalt fajni a melleim,most viszont a mellbimbojaim szurkalva fajt,ma sokkal enyhebben faj,hasam is feszul,este nagyon rossz erzes amikor hasrafekszek,olyan nyomo erzest erzek,mintha labdat nyeltem volna.Ez lenne az elso baba,nagyon varjuk :-).Remelem nem csak bekepzelem,de ugy erzem terhes vagyok.Boccs a hosszu valaszert.
46/107 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, örülök hogy írtál. Kívánom neked is hogy babuskád legyen.
2013. dec. 4. 20:05
47/107 anonim válasza:
aqvamaia, szerintem ez a görbe nagyon szép. szorítok!
48/107 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nekem továbbra sincs semmi tünetem. Ki hogy van ezzel?? Mikor teszteltek?
2013. dec. 5. 10:52
49/107 anonim válasza:
Akkor tesztelek,ha nem jon meg.
50/107 anonim válasza:
Sziasztok :) Én nem vártam és nem is jött meg!!:) Ma délután szép pozitívat teszteltem :) Mindenkinek drukkolok!!!:) A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!