Ki nem várja dec.8-ra?
Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?2013. nov. 20. 12:28
1/107 anonim válasza:
Szia!Én dec.4.re nem vàrom szintén elsö hónap és egy 2,5éves kisfiunk van.
2/107 anonim válasza:
Egy kicsit később dec 13-14, szintén 2-ik baba lenne az első 17 hónapos. 4-ik hónapja próbálkozunk
3/107 anonim válasza:
Sziasztok én december7-re nem várom, nincs még gyerekem és 1.5 éve próbálkozunk. Az egyik petefészkem PCO-s ...valószínűleg az a gond
4/107 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy szedtetek-e fogigátlót és ha igen akkor mennyit vártatok az abbahagyás után?
2013. nov. 20. 12:42
5/107 anonim válasza:
Sziasztok én majd december 12 re nem várom!
6/107 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 10-re nem várom. Második baba lesz, ez az első komolyabb próbálkozos hónap. Nem szedtem fogamzásgátlót.
15 hónapos kisfiú anyukája.
7/107 anonim válasza:
3 as vagyok, doha életemben nem szedtem
9/107 anonim válasza:
1es vagyok és én sem szedten soha fogamzàsgàtlót:)
10/107 anonim válasza:
Dec.1re nem várom :-)
Első próbálkozós hónap
Van már egy 14 hós kisfiunk.ŐT elsőre sikerült összehozni úgyhogy reménykedem most is.
Májproblémám miatt nemszedhettem sose fogamzásgátlót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!