Ki nem várja dec.8-ra?
Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?2013. nov. 20. 12:28
11/107 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem muszáj volt szedni, mert PCO-m van és csak így van esélyem teherbe esni és akkor is max az első két hónap ami sanszos. Van itt még valaki aki pco-s?
2013. nov. 20. 13:01
12/107 anonim válasza:
Én is PCO-s vagyok, a mostani az első hónap, hogy próbálkozunk. Én péntekre nem várom...ha esetleg mégis megjön akkor Closty kúra. Ja, 2 évig szedtem fogamzásgátlót.
13/107 anonim válasza:
Kimatadt, hogy első baba lenne..
14/107 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! A fogigátló abba hagyása után azonnal próbálkoztatok?? Nem tartottál szünetet te sem?
2013. nov. 20. 14:00
15/107 anonim válasza:
Nem tartottam szünetet, a dokim azt mondta nem kell... Viszont a tablettától vékony lett a nyálkahártyám, E vitamint kell szednem, de a doki mondta, hogy akár terhesvitamint is szedhetek.
16/107 anonim válasza:
Sziasztok.Én remélhetőleg dec.7-re nem várom majd.Második baba lesz és van egy 5 éves kisfiam.7.próbálkozós hónapunk.
17/107 anonim válasza:
Lemaradt hogy a kisfiam a gyógyszer abbahagyása utáni elsó hónapban megfogant. :)
18/107 anonim válasza:
Nekunk is masfel eves a babank,kistesot szeretnenk. Szules utan szedtem foggatlot,cerazettet,amit szopi mellett is lehet, azota probalkozunk.
19/107 anonim válasza:
Nekünk második baba lenne,van már egy 16 hónapos kislányom.Első próbálkozós hónapunk lesz.Dec.2.-3.-án nem várom.Szedtem fogamzásgátlót és megvártuk a 3 hónapot!
Timi
20/107 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a választ.
2013. nov. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!