Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja dec.8-ra?

Ki nem várja dec.8-ra?

Figyelt kérdés
Van már egy másfél éves babócánk, de szeretnénk tesót. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk.Sajnos Pco-m van így egy kicsit tartok attól, hogy nem fog sikerülni elsőre. Ki hogy van? Hanyadik hónapja próbálkoztok?
2013. nov. 20. 12:28
 71/107 A kérdező kommentje:
Kedves Orsi! Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nagyon jó kikapcsolódást kívánok neked Bécshez, állítólag nagyon szép hely és gyönyörű a karácsonyi vásár ott.
2013. dec. 9. 12:26
 72/107 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Már évek óta készülünk Bécsbe nagyon várjuk már. :)

Persze addig van remény, de most semmit nem érzek. Semmilyen tünetem nincs. Szedem a premenst már 2 hónapja.

Orsi

2013. dec. 9. 12:42
 73/107 anonim ***** válasza:
Sziasztok!! Én nem vártam dec 8ra 2napja késik. Tegnap csinaltam egy tesztet ami sajnos negativ lett, reménykedem még mindig hátha összejött a babóca :) igaz még csak 1hónapja vagyunk rajta a témán de június óta nem védekezünk semmivel, nagyon remélem végre összejött :)
2013. dec. 9. 12:54
 74/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok én 11-12 körül nem várom,semmi "különleges" tünet nincs,csak a szokásos cici fájás,esti puffadás és ennyi.... ebből bármi lehet :) egy rakat tesztem van itthon és bizsereg a tenyerem hogy csináljak egyet,de tudom hogy még korai lenne :(

"N"

2013. dec. 9. 13:40
 75/107 anonim ***** válasza:

Végül csak van valami "tünetem" evés után mindig hányingerem van tegnap este is volt csak akkor azt hittem sok sütit ettem. Egy picit hőemelkedésem van, tehát még valami vírus is lehetséges. Meg a mellbimbóm nagyon érzékeny,de ezek mensis tünetek is lehetnek. Holnapra már okosabb leszek remélem.

Orsi

2013. dec. 9. 18:55
 76/107 A kérdező kommentje:
sziasztok. szorítok mindenkinek, hátha lesz ott babuska. Én holnap biztos tesztelek egyet reggel. Nem bírom tovább a várakozást. Nekem ma kezdett fájni oldalt a cicim, de ennyi a tünet. Holnap írok hogy mi lett a teszt eredmènye.
2013. dec. 9. 19:08
 77/107 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos tegnap éjjel megjött. Nagyon el vagyik kenődve :(

Kérdező, mi lett a teszt eredménye? Lili

2013. dec. 10. 07:01
 78/107 A kérdező kommentje:
sziasztok. lili sajnálom. Én se vagyok jobb passzban, teljesen negatív a tesztem. :(
2013. dec. 10. 07:29
 79/107 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 29.-én volt pé-d, akkor lehet még mindíg korán teszteltél. Szerintem még ne add fel. Lili
2013. dec. 10. 07:51
 80/107 anonim ***** válasza:

Kerdezo sajnalom. :( Szerintem se add meg fel.

Nekem mar pecseteles kezdodik. Tehat holnap meg fog jonni.

Orsi

2013. dec. 10. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!