Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!
Szia!
Én 17 re nem várom.
Ez a 8. hónapunk. Sajnos ez idö alatt volt egy vetélésem :S
Te kedves kérdezö mikorra nem várod?
Szia!
Én 16-ra nem várom :) Már majdnem egy éve próbálkozunk. Ebben a hónapban elkezdtem zöld teát inni minden nap, mert azt olvastam, hogy ez segíti a teherbeesést. Nem tudom igaz, de ártani nem árt :) Te szedsz valami vitamint? Trükkök, praktikák? Sajnálom:( Remélem ez a hónap sikeres lesz mindkettőnknek! :)
19-22 re nem varom. Azert nem tudom pontosan mert hol 25hol 28naposak s ciklusaim.;(
Van mar ket kislanyom es szeretnenk 3. Babat.
Az elso kislanyomra 4evig vartunk es sajnos orvosi segitseg kellett:(
(De sikerult, megerte varni!);)
A masodik kislsnyom ra 14honapra spontan es meglepetszeruen megfogant;)
O most 10 honapos;)
Szeretnenk meg egy babot. Mult honspban vetettem le a spiralt; ezert nem sok jot josolok egyenlore magamnak...de hatha;))
Elsö vagyok!
Úgy látom vagyunk egy páran :)
én elevitet+néha omega3-at szedek. Bizakodom hogy sikerült :) Ovu utáni 3.napon vagyok...tudom ilyenkor még nem lehet érezni semmit. Ami furcsa h ma bö krémes folyásom volt,nem szokott ennyi lenni+ovu óta menszisen,enyhén fájogál a hasam,ma meg szurkált. De én nem igazán hiszek a tüneteknek. Meg ilyen korán szerintem még nem is lehet semmit érezni....
Akiknek már van babájuk nekik gratulálok :) Ti már legalább átéltétek ezt a csodát még ha segítséggel is :) De drukkolok h ez a hónap mindenkinek meghozza azt a várva várt 2. csíkocskát :)
4 vagyok.
Ez az 5. terhességem, érzem. A 2. 3. sajnos a 12. héten elment, remélem most szerencsém lesz. Úgy érzem hogy nem lesz erőm újra belevágni, ha most sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!