Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepére...

Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!

Figyelt kérdés
Mindenféle érdekelne :) Tünetek, ha vannak. Mióta próbálkoztok? Bármi! :)
2013. nov. 6. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 17 re nem várom.

Ez a 8. hónapunk. Sajnos ez idö alatt volt egy vetélésem :S

Te kedves kérdezö mikorra nem várod?

2013. nov. 6. 14:24
 2/78 A kérdező kommentje:

Szia!

Én 16-ra nem várom :) Már majdnem egy éve próbálkozunk. Ebben a hónapban elkezdtem zöld teát inni minden nap, mert azt olvastam, hogy ez segíti a teherbeesést. Nem tudom igaz, de ártani nem árt :) Te szedsz valami vitamint? Trükkök, praktikák? Sajnálom:( Remélem ez a hónap sikeres lesz mindkettőnknek! :)

2013. nov. 6. 14:33
 3/78 anonim ***** válasza:

19-22 re nem varom. Azert nem tudom pontosan mert hol 25hol 28naposak s ciklusaim.;(

Van mar ket kislanyom es szeretnenk 3. Babat.

Az elso kislanyomra 4evig vartunk es sajnos orvosi segitseg kellett:(

(De sikerult, megerte varni!);)

A masodik kislsnyom ra 14honapra spontan es meglepetszeruen megfogant;)

O most 10 honapos;)

Szeretnenk meg egy babot. Mult honspban vetettem le a spiralt; ezert nem sok jot josolok egyenlore magamnak...de hatha;))

2013. nov. 6. 14:40
 4/78 anonim ***** válasza:
Én 14-re nem várom. Sose gondoltam volna, hogy tervbe lesz a 3. kicsi. Kb 2,5 hete próbálkozunk, szerintem összejött. Mondjuk én attól is terhes leszek, ha az ágy szélére ülök. Szorítok mindenkinek.
2013. nov. 6. 14:46
 5/78 Naombika ***** válasza:
En November 14-15-re nem varom. Ez a masodik honapja hogy iszom a cickakafark as palastfu tea kombinaciot. A mensesem nagyon rendszertelen azert kezdtem el inni es a homet is merem szeptembertol. Annyit eddig segitett, hogy a mult honapban 29 napra megjott es votl is peteeres. Most kesett a peteeresem 10 napot, ezert varom csak 14-re, amugy ma kellett volna megjonnie. Ti probaltok rasegiteni valamivel?? Vitaminok? Mehpempo? N.
2013. nov. 6. 14:49
 6/78 Naombika ***** válasza:
4-es! Honnen tudod, hogy maris osszejott!! ;)
2013. nov. 6. 14:55
 7/78 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok!

Úgy látom vagyunk egy páran :)

én elevitet+néha omega3-at szedek. Bizakodom hogy sikerült :) Ovu utáni 3.napon vagyok...tudom ilyenkor még nem lehet érezni semmit. Ami furcsa h ma bö krémes folyásom volt,nem szokott ennyi lenni+ovu óta menszisen,enyhén fájogál a hasam,ma meg szurkált. De én nem igazán hiszek a tüneteknek. Meg ilyen korán szerintem még nem is lehet semmit érezni....

Akiknek már van babájuk nekik gratulálok :) Ti már legalább átéltétek ezt a csodát még ha segítséggel is :) De drukkolok h ez a hónap mindenkinek meghozza azt a várva várt 2. csíkocskát :)

2013. nov. 6. 15:06
 8/78 anonim ***** válasza:
Igen arra én is kíváncsi vagyok hogy "4" es honnan tudod h sikerült? Érzel vmit? elsö voltam
2013. nov. 6. 15:07
 9/78 anonim ***** válasza:

4 vagyok.

Ez az 5. terhességem, érzem. A 2. 3. sajnos a 12. héten elment, remélem most szerencsém lesz. Úgy érzem hogy nem lesz erőm újra belevágni, ha most sem sikerül.

2013. nov. 6. 15:08
 10/78 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok mindenkinek, és drukkolok is! :) Nekem is ovu óta furcsán fájdogál a hasam, tuti, hogy 2-án volt ovum, mert éreztem. Én is tudom, hogy ilyenkor még nem lehet semmi tünet, de mégis szinte egész nap csak aludnék. Nem próbálok bebeszélni semmit, mert már úgy vagyok vele, hogy majd, ha akar, úgyis jön! :) Nem kell "sietnem", még "csak" 21 vagyok, szóval van még időnk. Mostanában tervezzük a költözést, úgyhogy lesz, ami lefoglaljon. :)
2013. nov. 6. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!