Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepére...

Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!

Figyelt kérdés
Mindenféle érdekelne :) Tünetek, ha vannak. Mióta próbálkoztok? Bármi! :)
2013. nov. 6. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim válasza:
Első ! Milyen "érzésed" volt ma ? Nekem tompa fájdalom a hasnál,de ha nem figyelek fel rá akkor észre sem vehető . Utolsó voltam
2013. nov. 10. 15:03
 42/78 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem is tompàn fàjdogâl...én jobban akkor érzem ha lefekszek-leülök. Ez valós fàjdalom nem olyan beképzelt mikor azt írjâk sokan h "mintha fàjna meg mintha szúrna" Nekem tényleg fàj vagy inkàbb a zsibbadàs jobb kifejezés :)
2013. nov. 10. 15:14
 43/78 anonim ***** válasza:
Első voltam :)
2013. nov. 10. 15:14
 44/78 Krisztina9001 válasza:
Szerdán kell megjönnie ma teszteltem egy szép negativat még bizok hátha változik
2013. nov. 10. 15:52
 45/78 anonim válasza:

Első ! Nekem is akkor fáj, zsibbad amikor leülök-lefekszek ! (de nem görcsöl ) de remélem,h. ebből nem lesz menstruáció ! ha vennék egy tesztet és megcsinálnám olyan csütörtök felé mutatna v.mit? csak kíváncsiságból .

Utolsó voltam :)

2013. nov. 10. 17:03
 46/78 anonim ***** válasza:

Krisztina, szerdàig még sok idő van :) még lehet pozi a teszted :)

Utolsó, úgy néz ki egyformàk a tüneteink... :)

Én is úgy gondoltam csütörtökön tesztelek leghamarabb (több mint 20 db tesztem van) , de ez még nem biztos h valós eredményt fog adni...

Első

2013. nov. 10. 18:28
 47/78 anonim válasza:

Első ! milyen teszted van ? Én még csak holnap fogom megvenni és az X-epilre gondoltam :) Mind a két verzió lehetséges :( De nem görcsölök rá , ha megjön akkor majd legközelebb sikerül ;)

Utolsó

2013. nov. 10. 18:33
 48/78 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én külföldön élek, itt rendeltem egy megbízható netes oldaról a tesztet...

Én is megpróbálok nem rágörcsölni...de olyan régóta vágyok már egy kisbabára...na de lesz ami lesz,soha nem adom fel :) Drukkolok!!!!

És írj ha tapasztalsz vmi új tünetet vagy esetleg pozit tesztelsz :)

2013. nov. 10. 19:16
 49/78 anonim ***** válasza:

18-as vagyok!

Krisztina ne aggódj ebből még lehet pozitív teszt,de én a helyedben csak csütörtökön tesztelnék...

Első válaszoló te hol élsz?Én Floridában.Csak a teszt miatt kérdezem mert írtad hogy úgy rendeled...

Itt nagyon nem olcsók a tesztek.

4-es!Te hogy állsz?

Kérdező !Nagyon biztatóak a tüneteitek négyeskével!

Én nagyon görcsölök,bár szerdán kéne nem megjönnie,de ezek igazi menstruációs görcsök úgyhogy nem bizakodok! :(

2013. nov. 10. 21:05
 50/78 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Nekem kitartoan faj a hasam. De nekem sok van meg a nemvartig...

Szoritok nektek!

Krisztina van meg ido szerdaig!;)

2013. nov. 11. 07:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!