Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!
Első ! Nekem is akkor fáj, zsibbad amikor leülök-lefekszek ! (de nem görcsöl ) de remélem,h. ebből nem lesz menstruáció ! ha vennék egy tesztet és megcsinálnám olyan csütörtök felé mutatna v.mit? csak kíváncsiságból .
Utolsó voltam :)
Krisztina, szerdàig még sok idő van :) még lehet pozi a teszted :)
Utolsó, úgy néz ki egyformàk a tüneteink... :)
Én is úgy gondoltam csütörtökön tesztelek leghamarabb (több mint 20 db tesztem van) , de ez még nem biztos h valós eredményt fog adni...
Első
Első ! milyen teszted van ? Én még csak holnap fogom megvenni és az X-epilre gondoltam :) Mind a két verzió lehetséges :( De nem görcsölök rá , ha megjön akkor majd legközelebb sikerül ;)
Utolsó
Utolsó!
Én külföldön élek, itt rendeltem egy megbízható netes oldaról a tesztet...
Én is megpróbálok nem rágörcsölni...de olyan régóta vágyok már egy kisbabára...na de lesz ami lesz,soha nem adom fel :) Drukkolok!!!!
És írj ha tapasztalsz vmi új tünetet vagy esetleg pozit tesztelsz :)
18-as vagyok!
Krisztina ne aggódj ebből még lehet pozitív teszt,de én a helyedben csak csütörtökön tesztelnék...
Első válaszoló te hol élsz?Én Floridában.Csak a teszt miatt kérdezem mert írtad hogy úgy rendeled...
Itt nagyon nem olcsók a tesztek.
4-es!Te hogy állsz?
Kérdező !Nagyon biztatóak a tüneteitek négyeskével!
Én nagyon görcsölök,bár szerdán kéne nem megjönnie,de ezek igazi menstruációs görcsök úgyhogy nem bizakodok! :(
3-as vagyok.
Nekem kitartoan faj a hasam. De nekem sok van meg a nemvartig...
Szoritok nektek!
Krisztina van meg ido szerdaig!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!