Én Svédorszàgban élek; itt nem dràgàk a tesztek. 20db kerül kb 3500ft-ba(megbízhatóak).
Attól h menszisen görcsöl a hasatok, még lehet baba...ne adjàtok fel :)
Nekem màra enyhült menszis fàjdalom , 1-2 éles hasszúrkàt éreztem most reggel. Rossz ez a vàrakozàs!
Első
2013. nov. 11. 07:54
52/78 anonim válasza:
Első ! Én nem bírtam ki ,ma megvettem a tesztet és ki is próbáltam . Nagyon -nagyon halvány a második csíkom , remélem poz. lesz,nem élem bele magamat De még nem mondom rá,h. terhes vagyok ,mert még vasárnapig rengeteg idő van . Olyan érzésem van mintha a hasam ,meg a hasam felett kissé feszülne "szétszakadna " minden ! Továbbra sincs görcsölésem .
2013. nov. 11. 14:29
53/78 anonim válasza:
Utolsó voltam :)
2013. nov. 11. 14:29
54/78 anonim válasza:
Első ! neked milyen érzések voltak a többi próbálkozásoknál ? Utolsó
2013. nov. 11. 14:30
55/78 anonim válasza:
Utolsó! Hàt ez hihetetlen!!! :) nekem du azt suggalta vmi h teszteljek..és nekem is halvànyan de ott van a 2.csík :) nem merem még én sem elhinni...mult hónapban vszinűvolt egy cisztàm ami kiürülhetett a menstruàcióval (orvos nem talàlt cisztàt) . Előtte meg vetélés utàni kényszerpihenőn voltunk...szóval most volt vetélés utàn a 2.próbàlkozàs, de ilyet még nem éreztem mint most ebben a ciklusban...
Te miket szoktàl érezni??
Első
2013. nov. 11. 16:42
56/78 anonim válasza:
Első !Ez tényleg hihetetlen :) De még nem gratulálok ! Nekem olyan érzésem van mintha feszülne a hasam meg a "feletti " részek ,de néha van tompa fájás,zsibbadás is . De hányingerem az nincs ! utolsó
2013. nov. 11. 16:45
57/78 anonim válasza:
Nekem is zsibbad a hasam vmint éles szúrkàlàsokat érzek egy pontban... drukkoljunk egymàsnak :)
Első
2013. nov. 11. 17:02
58/78 anonim válasza:
Rendben, Drukkoljuk :) majd még a 2. tesztnél írok ,de ha addig van v.mi akkor írok ill. Te is írjál ! :)
2013. nov. 11. 17:08
59/78 anonim válasza:
Utolsó voltam :)
2013. nov. 11. 17:09
60/78 anonim válasza:
3-as vagyok!;)
Es irigy;))))))
De orulok nektek!!! De csak kesobb gratulalok!!!;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!