Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 1-2körül?

Ki nem várja november 1-2körül?

Figyelt kérdés
Tüneteid esetleg leirnád!köszönöm
2013. okt. 27. 14:49
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
okt 31-re nem várom :)
2013. okt. 27. 14:56
 2/49 A kérdező kommentje:
jelenleg vannak tüneteid vagy teszteltél már?
2013. okt. 27. 14:56
 3/49 anonim ***** válasza:
első vagyok, napok óta érzem, hogy enyhén görcsöl a hasam... pontosan ezt éreztem az első terhességemnél is :)
2013. okt. 27. 14:57
 4/49 anonim ***** válasza:
még nem teszteltem, sztem nem mutatna még semmit. Majd szerdán, ha addig kibírom :)
2013. okt. 27. 14:58
 5/49 A kérdező kommentje:
sztem az jo jel!én a nyák megjelenése de elmult azota mindennap görcsöl a hasam,ma pedig szédelgek meg mindkét oldalt szurkálgatok,ráadásul nemtom jo jele de nem kifolyo fehér folyásom van.szinte majdnem csak száraz a hüvelyem.nekem folyos szokott lenni.drukkolok neked!miota probálkoztok?
2013. okt. 27. 15:03
 6/49 anonim ***** válasza:
Én 31.körülre nem várom.Eléggé fáradékony vagyok és fémes ízt érzek a számban mint az első terhességemnél,csak az a bibi az egészben hogy megszakítással voltunk együtt a férjemmel úgyhogy nem tudom mire gondoljak.
2013. okt. 27. 15:08
 7/49 anonim ***** válasza:

Fél éve próbálkozunk, de eddig nem nagyon sikerült eltalálni az időpontokat, most viszont elvileg beletrafáltunk :) nagyon reménykedem! Előző alkalommal, majdnem 1 év volt, mire teherbe estem; másfél éves a kicsi kincsem.

Vivi

2013. okt. 27. 15:15
 8/49 A kérdező kommentje:
xtem tényleg ugy van h egyén függő,én plul nem emlékszem hogy mik voltak tüneteim van egy 10 éves kisfiam és 7 éves kislányom de nagyon szeretnék 3.at 4 honapja probálkozunk de még nem sikerült.misem tudunk mindig együtt lenni sajnos de ugy vagyok mostmár vele ha akar ugyis jön.
2013. okt. 27. 15:35
 9/49 A kérdező kommentje:
valamilyen szinten énis reménykedek me elvileg mikor együtt voltunk ovu elött közbe meg utána is.jo lenne ha baboca lenne.neked meg kicsi baba mellé jol jönne egy kistestvér.
2013. okt. 27. 15:38
 10/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 29-re. 24-e óta vannak pozitív tesztjeim. :) tünetek: görcsölgetés , a cicieim nehèznek érzödnek, hànyingerek, pici émelygés. De még holnap istesztelek azért.
2013. okt. 27. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!