Ki nem várja november 1-2körül?
Figyelt kérdés
Tüneteid esetleg leirnád!köszönöm2013. okt. 27. 14:49
31/49 A kérdező kommentje:
lehet tényleg korán teszteltél hisz még 3 nap van hátra.tüneteid megvannak nem?ha nem multak el van remény meg van aki nem is érzi ne keseregy el!!!!drukkolok továbbra is!marcsi
2013. okt. 28. 15:56
32/49 anonim válasza:
Köszi csajok,majd meglátjuk!!!Ha teszteltetek írjatok!Drukkolok nektek!
Lili
33/49 A kérdező kommentje:
én holnap reggel megprobálkozok egy tesztel de egy 20asom meg egy 25ös van ithon szerintetek melyikkel v egyáltalán érdemes megpróbálnom?!
2013. okt. 28. 20:11
34/49 anonim válasza:
én is holnapra tervezem a tesztelést, de fogalamam sincs, hogy milyen érzékenységűek... egy onestep és egy intimed van itthon...
Vivi
35/49 anonim válasza:
hogy érdemes e megpróbálni? végülis nincs veszíteni valód! Ha két csík, akkor boldogság; ha csak egy, akkor még mindig ott van, hogy 2 nap mulva mást is mutathat.
Vivi
36/49 anonim válasza:
sziasztok! Én vagyok a 29-re nem várós. Az első teszt Vivi, ami nekem nagyon halványan délután kimutatta már 24-én pont az Intimed volt! :) Drukkolok nektek!:)
37/49 anonim válasza:
Sziasztok, ma reggeli intimed teszt negatív :'(
Vivi
38/49 anonim válasza:
Vivi,sajnálom még ne add fel a reményt!
40/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok,ma reggeli teszt nega lett gravi hcg 20as majd nemvárta mensi reggelénél megprobálom pénteken.Vivi ne add fel tese elkeserittő de nemtudunk mit tenni ha nega akko nega akkor lesz egy újj hónap amiért újra érdemes küzdenünk meg amugyis!még azért van remény nálad is valahol olvastam volt akinek 3 hét mulva mutatta pozit nemtudhatjuk biztossan csak ha megjön mensi h mi az ábra!!!
2013. okt. 29. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!